skip to Main Content

SJS trapt jubileumjaar af op 6 januari!

Voetbalvereniging SJS begint het nieuwe jaar goed en dat moet ook, want de club bestaat op 7 januari 2024 namelijk 70 jaar! De dag ervoor beginnen de festiviteiten met het traditionele Sneeuwpoptoernooi met aansluitend de Nieuwjaarsborrel in de kantine aan de Julianastraat.

Sneeuwpoptoernooi
Alle seniorenteams, G-voetballers, dames en oudste jeugdspelers (O19) nemen het tegen elkaar op om de spreekwoordelijke eer. Op een half veld wordt er 7-tegen-7 gespeeld en zal uitgemaakt worden wie zich mag kronen tot de eerste kampioenen van 2024!

De eerste wedstrijden starten om 13.30 uur. De finale staat gepland rond 16.00 uur!

Na afloop zijn er belegde broodjes en vers gemaakte snert en bonensoep om een goede bodem te leggen.

Nieuwjaarsborrel
Voor alle leden, vrijwilligers en sponsoren is er vervolgens een gezellige nieuwjaarsborrel met muzikale omlijsting door DJ Robin. Voorzitter Marc van der Aa zal de jubilarissen in het kalenderjaar 2024 in het zonnetje zetten en zijn laatste nieuwjaar speech houden. Niet te lang, want het moet natuurlijk vooral gezellig blijven aan de Julianastraat.

Vanaf 17.30 uur zal gestart worden met het officiële gedeelte, dus wees op tijd!

Jubileumactiviteiten
Later in het jaar zullen er nog andere activiteiten worden georganiseerd ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan. Wat deze zullen zijn, wordt gedurende de eerste maanden van het jaar worden bekend gemaakt.

De feestelijkheden zullen in ieder geval worden afgesloten met een groots eindfeest met live muziek op zaterdag 14 september 2024, dus noteer deze avond alvast in je agenda.

Meehelpen organiseren?
We zijn nog op zoek naar organisatietalent voor de verschillende activiteiten. Interesse, meld je dan aan via bestuur@vvsjs.nl. Alle hulp is welkom!

Back To Top