skip to Main Content

Jordi Nijgh, nieuwe hoofdtrainer bij SJS!

Met gepaste trots presenteert voetbalvereniging SJS de 42-jarige Jordi Nijgh als nieuwe hoofdtrainer. Met ingang van het seizoen 2024-2025 gaat de samenwerking van start met de gezamenlijke ambitie en drive SJS weer terug te brengen in de bovenste regionen van de derde klasse zaterdag.

Na intensieve en goede gesprekken tussen bestuur, staf, spelers en Nijgh groeide het goede gevoel om met elkaar in zee te gaan. SJS wil graag omhoog, maar liet zich de kaas van het brood eten door Onstwedder Boys en is dus dit seizoen weer veroordeeld tot de vierde klasse en de strijd om terug te keren in de derde klasse. En dat is nog geen gemakkelijke opgave gebleken tot dusver.

Het team, dat nu nog onder leiding staat van scheidend trainer Jos Schaart, doet mee om de prijzen, maar er zijn meer kapers op de kust. De strijd zal uiteindelijk gaan tussen Hollandscheveld, SV Borger, FC Assen, CSVC en SJS.

Lukt het dit seizoen niet, dan is er geen paniek aan de Julianastraat, maar des te meer eergevoel en ambitie om samen met de nieuwe hoofdtrainer het wel te gaan doen in het seizoen 2024-2025. Voor niets minder komt Nijgh naar de Julianastraat.

De Knoalster oefenmeester heeft bij SC Stadskanaal (3 seizoenen), v.v. Weerdinge (1 seizoen) en Gieterveen (3 seizoenen) laten wat hij in zijn mars heeft als eindverantwoordelijke en is natuurlijk een op en top voetbaldier. Zijn voetbalschool is een begrip in de regio. Momenteel traint Nijgh de O19-1 van SC Stadskanaal, waarmee hij na de winterstop zal acteren op 4e divisieniveau.

‘Tijdens en na de gesprekken werd mijn gevoel bevestigd dat dit het juiste moment is om in te stappen, aldus Nijgh. Ik ken SJS van de tijd dat ze op hoog niveau speelden en daar moeten we weer naartoe verlangen. Een club van deze omvang, waar ik altijd graag kom en hartelijk wordt ontvangen, moet de ambitie hebben om weer hogerop te spelen in het zaterdagvoetbal. Ik wil daar heel graag mijn steentje aan bijdragen en samen met iedereen een eerste stap in de goede richting te zetten’.

Het bestuur, leden en vrijwilligers van voetbalvereniging SJS feliciteren Jordi Nijgh hartelijk met zijn aanstelling als hoofdtrainer en wensen hem veel succes en vooral plezier in het nieuwe seizoen 2024-2025.

Back To Top