skip to Main Content

SJS O13-1 haalt uit tegen Borger O13-2 (10-1)

De competitiestart voor SJS O13-1 kon niet beter. Trainers Sake van der Wal, Arwen de Koe en Thomas Drenth beschikken dit seizoen over een mooie mix van de meer ‘ervaren’ spelers aangevuld met een grote groep spelers uit de O11-1 van vorig seizoen.

Na twee goede oefenwedstrijden (tegen Drenthina O13-1 werd met 0-2 verloren en tegen Wildervank O13-2 werd met 10-0 gewonnen) stond de eerste competitiewedstrijd tegen SV Borger O13-2 op het programma.

Met een heerlijk ochtendzonnetje werd er om 09.00 uur afgetrapt op het kunstgrasveld aan de Julianastraat. Al snel werd duidelijk dat SJS beter was dan haar leeftijdsgenootjes. Onder aanvoering van captain Femke stond SJS al snel voor. Uiteindelijk scoorde Femke in de eerste helft een hattrick en scoorde ook Noël een fraai doelpunt. Borger deed ook een duit in het zakje en zo was de ruststand 4-1.

Na rust mocht Femke even uitrusten en kwamen er een aantal wissels binnen de lijnen (Camille ging meedoen met O12 en Albert kwam voor haar in het veld. Ook Jesse Veldhuis, nog maar 10 jaar, kwam binnen de lijnen voor Femke).

SJS bleef zoeken naar meer doelpunten en via een paar fraaie aanvallen waren Noël (2x), Jesse, Justin en opnieuw Femke (2x) doeltreffend. En zo won O13-1 haar eerste competitiewedstrijd met 10-1.

Een perfecte start met een heel leuk team. Ga zo door, toppers!

Volgende week staat de derby tegen SC Stadskanaal O13-3 op het programma. De aftrap is om 08.45 uur op het sportpark Pagedal.