skip to Main Content

SJS-jeugd sluit af met beachsoccertoernooi

Op het gave beachpark Stadskanaal vond gisteravond de seizoensafsluiting plaats voor O10 t/m O13 van het afgelopen seizoen. Het weer zat niet helemaal mee, maar dat mocht de pret uiteraard niet drukken. In twee poules werd in toernooivorm gestreden om de eerste plaats. En na afloop stond er drinken en patat klaar. Geheel verzorgd door STB-voorzitter Gerwin Bruns.

In poule A gingen ‘De Kwallen’ met de winst aan de haal. Tobias, Jamie, Jahmeiro, Roan en Quinn konden het beste uit de voeten op het strand. Zij ontvingen van trainer Richard Veldhuis een mini soccerbal om komende zomer flink veel mee te oefenen.

In poule B waren het ‘De Zandhappers’, die als winnaar uit de bus kwamen. Yarin, Danilo, Albert, Sven en Justin hapten uiteindelijk het minste zand en scoorden het vaakst. Ook zij ontvingen de mini soccerbal uit handen van Richard.

Het was al met al een geslaagde avond en iedereen ging moe en voldaan naar huis. Om eindelijk te gaan genieten van een mooie zomer en volgend seizoen weer fris aan de start van het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.

Klik hier voor meer leuke foto’s.

Back To Top