skip to Main Content

Henk Kaiser nieuwe trainer SJS vrouwen

Het komende seizoen staat de 60-jarige Henk Kaiser voor de groep bij de vrouwen van voetbalvereniging SJS. Henk is geen onbekende in het voetbalwereldje, maar graag introduceren we hem bij de SJS-achterban. Welkom bij SJS, Henk!

Vertel eens over jezelf qua privé en werk. Wie ben je, wat doe je in het dagelijkse leven etc.?
Ik ben dus Henk Kaiser en woonachtig in Stadskanaal. Op 14 januari 1962 ben ik geboren in Onstwedde. Ik ben vader van 4 kinderen en houd van voetbal, maar ook een terrasje pakken bij mooi weer doe ik graag.

En hoe lang zit je al in het voetbalwereldje en wat heb je zoal gedaan? Als kind heb ik zelf gevoetbald bij ZNC Nieuw Buinen en bij SPW. Daarnaast heb ik 16 jaar schoolvoetbal gedaan bij De Klister te Nieuw Buinen. Tot mijn 32e jaar heb ik gevoetbald op veld maar ook in de zaal. Voetbal is een belangrijk aspect in mijn leven. Nadat ik zelf niet meer actief kon zijn ben ik als trainer begonnen bij Nieuw Buinen. Later ging ik naar SC Stadskanaal, waar ik nog steeds trainer ben.

Volgens mij raakte je met Marloes Nieveen in gesprek over SJS. Hoe kwam dat zo tot stand?
Ik kwam Marloes Nieveen tegen bij Scapino in Stadskanaal. Zij had vernomen dat ik inmiddels niet meer de trainer was van het dameselftal van SC Stadskanaal. Zij vroeg of ik dan misschien de trainer van het dameselftal van SJS zou willen worden.

Uiteindelijk heb je ervoor gekozen om onze vrouwen te gaan trainen. Wat hoop je ze te leren en mee te geven? Ik hoop de dames van SJS te motiveren en nog beter te worden dan dat ze al zijn. Belangrijk vind ik de eenheid in de groep en de team spirit. Samen zijn we sterk!!

Heb je al sfeer geproefd bij SJS? Zo ja, wat zijn je eerste indrukken? Zo nee, hoe kijk je naar onze vereniging? Ik ben weleens bij een wedstrijd wezen kijken bij SJS. Ik heb er een hoop gezelligheid geproefd en ik kijk er naar uit om actief deel te nemen aan voetbalvereniging SJS.

Namens het bestuur heten we Henk hartelijk welkom bij onze vereniging en wensen hem veel succes en plezier het komende seizoen!

Back To Top