skip to Main Content

Talenten O9-1 winnen ook in de zaal!

Vorige week donderdag deed JO9-1 mee aan een zaalvoetbal toernooi in Scheemda en ging het team aan de haal met de eerste prijs. Gijs was er helaas niet bij, maar met Guus en Ravi als vervangers hadden we weer een sterk team op de been.

In de poule werden alle drie de wedstrijden gewonnen en dat zonder enige tegengoal. In de bijzonder spannende finale tegen HSC kwam het team op voorsprong door een prachtige vrije trap van Jamie.

Hoewel er genoeg kansen waren om de wedstrijd op slot te gooien, werden het toch nog een paar spannende minuten op het eind. HSC werd steeds sterker en kreeg meerdere kansen om op gelijke hoogte te komen, maar Ravi zorgde met een paar uitstekende reddingen ervoor dat het team toch de eerste prijs mocht ophalen.

Ook in de zaal hebben de jongens weer laten zien een echt team te zijn. Voorin zorgden Redouan, Jovany en Souffian met hun acties voor de nodige dreiging en goals, terwijl Guus en Stijn op het middenveld weer kort op de tegenstander zaten. Met Jamie als slot op de deur en Ravi in de goal, werd in alle 4 de wedstrijden keurig de ‘0’ gehouden.

Klasse gedaan jongens!

Back To Top