skip to Main Content

SJS en Jos Schaart verlengen tot zomer 2024

Tijdens de Nieuwjaarsborrel werd het aangekondigd door voorzitter Marc van der Aa dat het contract met hoofdtrainer Jos Schaart verlengd wordt met één seizoen tot zomer 2024. De samenwerking verloopt aan beide kanten naar wens en de prestaties van de eerste selectie zijn naar behoren.

Voor Schaart betekent dit straks zijn vierde seizoen bij SJS, waarbij in ogenschouw is genomen dat zijn prille loopbaan als hoofdtrainer nogal een stroeve start kende door de Corona-crisis. In het eerste seizoen (2020-2021) werden er slechts drie officiële competitieduels afgewerkt en de rest van dat seizoen werd niet meer afgemaakt.

In het seizoen 2021-2022 beleefde zowel SJS als Schaart een sportief hoogtepunt met de promotie via de nacompetitie naar de 3e klasse D. Een teamprestatie van alles en iedereen, waarbij velen een lang gekoesterde wens in vervulling zagen gaan.

De doelstelling voor het huidige seizoen 2022-2023 is handhaven in de 3e klasse. Een moeilijke, maar zeker niet onmogelijke opdracht. SJS liet in de eerste helft van het seizoen zien nergens weggespeeld te worden, maar de concurrentie voor handhaving is enorm. Tussen de nummer 5 en 12 zitten slechts 5 punten en SJS bevindt zich in die brede middenmoot.

Zaterdag 21 januari a.s. hervat SJS de competitie met de belangrijke uitwedstrijd tegen Vitesse ’63 uit Koekange.

Samen met staf, spelers en bestuur hopen we op sportief succes in deze tweede seizoenshelft met uiteindelijk handhaving als gevolg, zodat we in het seizoen 2023-2024 met elkaar een volgende stap kunnen zetten in het worden van een stabiele derdeklasser.

Back To Top