skip to Main Content

SJS speelt twee keer gelijk in winteroefencampagne

Kort na de feestdagen was het weer oefenen geblazen voor de spelers van SJS 1. In voorbereiding op de hervatting van de competitie werd achtereenvolgens geoefend tegen de koploper uit de zondag 2e klasse Valthermond en tegen zaterdag 3e klasser Loppersum.

Op een koude en regenachtige dinsdagavond, 10 januari, werd in de eerste wedstrijd gelijk gespeeld tegen Valthermond: 2-2. Dit na een 2-0 voorsprong. Doelpuntenmakers Kelvin Oosting en Gerwin Heidema.

Zaterdag 14 januari wederom in wind en regen de tweede oefenwedstrijd. In Loppersum wist SJS niet te winnen en een gelijkspel deed ook recht aan de krachtsverhoudingen. Tom Timmer tekende voor de enige SJS-treffer van de middag.

Goed en noodzakelijk om in de winter vóór de herstart van de competitie weer wedstrijdritme op te doen. En tegelijk ook leerzaam door te zien dat het niveau van het 2e elftal hoog is en een aantal spelers van het 2e prima meekonden in deze wedstrijden. Zowel Emiel van der Vlag, als Mattijn Smid, Joran Leffers, Stijn van der Laan en Richard Veldhuis hebben meegespeeld en laten zien met een gerust hart ingebracht te kunnen worden.

Joran en Richard zullen voorlopig helemaal aansluiten bij het 1e elftal dat nog steeds met een karrenvracht aan blessures te maken heeft. Op zaterdag 21 januari wordt de competitie hervat met een verre uitwedstrijd tegen Vitesse ’63 in Koekange. Daarna op zaterdag 28 januari de eerste thuiswedstrijd na de winterstop, de Kanaalstreek-derby tegen Borger. 

Op donderdag 16 februari zal nog een ingelaste oefenwedstrijd worden gespeeld om 20:00 uur thuis tegen NWVV uit Nieuw-Weerdinge. Dit onder voorbehoud. Op zaterdag 18 februari staat namelijk een beker / inhaalronde gepland. Mocht er deze dag ingehaald moeten worden zal deze oefenwedstrijd vervallen.

Back To Top