skip to Main Content

O8 goed uit de winterslaap en doet aan teambuilding

Op zaterdag 14 januari hebben de toppers van SJS JO8-1 en SJS JO8-2 een onderlinge wedstrijd gespeeld. En ook al was dit onder de noemer ‘vriendschappelijk’, beide teams wilden niet van elkaar verliezen en er werden fanatieke duels uitgevochten.

Onder leiding van scheidsrechter Kruize werd er onder droge omstandigheden afgetrapt. Beide teams toonden aan het begin volle inzet en er waren maar weinig kansen te bekennen. Halverwege de eerste helft kwam JO8-1 op een 1-0 voorsprong en al snel volgde ook de 2-0. Vanuit JO8-2 kwamen er wat speldenprikjes, maar tot een goal leidde dit niet. Ruststand 2-0.

Na even lekker opgewarmd te zijn en onder genot van een glaasje ranja, begonnen de spelers van beide teams aan de 2e helft. De omstandigheden werden wel wat zwaarder, het hield niet meer op met regenen.

Als snel kwam JO8-2 terug in de wedstrijd tot 2-2. En richting het einde werd zelfs de 2-3 gemaakt. Met nog 1 minuut te spelen dacht JO8-2 de overwinning al binnen te hebben. Maar vergat Twan even dat hij alleen in de eerste helft keeper was en de 2e helft in het veld stond. Hij pakte een hoge bal klem vast en scheidsrechter Kruize kon niet anders dan een strafschop geven.

Voor Nicolai was dit een koud kunstje en hij knalde de bal tegen de touwen.

Deze penalty was ook direct het einde van een mooie wedstrijd tussen 2 fanatieke teams die goed uit de winterstop zijn gekomen.

Na het douchen stond er een lekker patatje voor onze toppers klaar en vervolgens hebben we nog met alle spelers en begeleiding een potje bowling gedaan bij de Rode Loper. Paolo liet hier zien over veel bowling talent te beschikken en werd nummer 1 met een score van maar liefst 101.

Het was een mooie zaterdagochtend. De kop is er weer af en beide teams zijn klaar voor de hervatting van de competitie.