skip to Main Content

Het was fantastisch!

Wat een prachtige dag was het afgelopen zaterdag tijdens het Reünietoernooi ter gelegenheid van het 70-jarige bestaan van onze vereniging! Het weer werd steeds beter en met bijna 200 leden, oud-leden en vrijwilligers werd er volop gevoetbald, ouwe koeien uit de sloot gehaald en genoten van een zeer geslaagde derde helft met een uitstekende verzorgde BBQ door keurslager Klein uit Stadskanaal. Partyverhuur Hofman uit Stadskanaal zorgde voor de verdere aankleding van het feest.

Na afloop van het voetbaltoernooi werd er afscheid genomen van twee bestuursleden en niet de minste. Penningmeester Jaap Klein zorgde voor de mooie woorden en de andere bestuursleden voor de cadeaus en bloemen. SJS nam afscheid van bestuurslid voetbaltechnische zaken Johan Schuur (hij bemande de post maar liefst 2.679 dagen) en voorzitter Marc van der Aa (2.580 dagen).

Dringende oproep
Het overgebleven bestuur bestaat na de zomerstop uit de volgende SJS-ers:
– Jan Kruize (secretaris)
– Jaap Klein (penningmeester)
– Sander Haring (algemeen bestuurslid)
– Jesse Mik (algemeen bestuurslid)
– Jonne Mik (algemeen bestuurslid)
– Carina La Fleur (algemeen bestuurslid)
Dit topteam is naarstig op zoek naar een nieuwe voorzitter en bij voorkeur zo snel mogelijk. Onze mooie vereniging verdient snel opvolging op deze belangrijke positie. Je kunt ook gewoon eerst het gesprek aangaan om te kijken wat het precies inhoudt, dus mail naar bestuur@vvsjs.nl of meld je bij Jaap Klein of Jan Kruize.

Prachtig slot van het seizoen
De dag verliep verder op rolletjes en iedereen genoot volop. Door onze huisfotografe Rolinda Hofman werden leuke teamfoto’s gemaakt. Klik hier om ze te bekijken.

Er vielen al geluiden om van dit format een traditie te maken. Daar gaat het bestuur eens rustig over nadenken de komende tijd.

Bedankt namens SJS voor jullie deelname, aanwezigheid en gezelligheid! Het was top.

Back To Top