skip to Main Content

Zaterdag is het zover! Het reünietoernooi bij SJS!

De weersverwachtingen zijn goed, in de ochtend nog een klein beetje regen voor een goede grasmat en in de middag en avond stijgende temperaturen en veel kans op zonneschijn! Tel daarbij 196 SJS-ers, oud-SJS-ers en vrijwilligers bij op, 15 teams en een BBQ na afloop en alles is aanwezig voor het Reünietoernooi ter gelegenheid van het 70-jarige bestaan!

Traditioneel gezien eindigt SJS het seizoen altijd met het eigen Ger Kleefmantoernooi, maar dit jaar zijn er ook veel oud-SJS-ers te vinden aan de Julianastraat. Een weerzien met oude bekenden dus.

Vanaf 13.00 uur is de kantine open en mogen teams zich verzamelen. De teamcaptain mag zich melden bij de toernooileiding en dan zullen vanaf 14.00 uur de eerste wedstrijden worden gespeeld, verdeeld over drie poules: Champions League, Europa League en Conference League.

Sportiviteit en gezelligheid staan voorop en daarom zullen de wedstrijden worden afgewerkt zonder scheidsrechters en het onderlinge vertrouwen op het toepassen van de juiste spelregels. Daarnaast zetten er zich weer vele vrijwilligers in om alle randzaken goed te regelen en te bemannen, dus graag ieders respect en waardering voor onze toppers!

Rond 16.30 uur zijn de laatste wedstrijden gespeeld en zal de gezellige derde helft worden gevuld met de BBQ om oude herinneringen op te halen en nieuwe te maken.

Lees alle details in het programmaboekje. Klik hier!

We hebben er zin in! Tot zaterdag!

Het bestuur

Back To Top