skip to Main Content

SJS O13 neemt afscheid van talenten!

Afgelopen zaterdag was het dan zover! SJS O13-1 speelde haar laatste competitiewedstrijd in en tegen FC Assen. Het zou een speciale wedstrijd worden, die geheel in het teken stond van het afscheid van twee SJS-talenten, Femke en Jesse.

De wedstrijd werd op kunstgras gespeeld en direct na de aftrap was het vooral FC Assen dat gevaarlijk uit de startblokken kwam. Keepster Cathelijne moest flink aan de bak net als de rest van het team, maar gelukkig bleef een tegengoal uit. Daardoor kwam SJS ook wat beter in de wedstrijd.

Met Femke als aanvoerder van het team en Jesse als linksback ging SJS steeds beter voetballen en kwamen ook de eerste kansen. Toch duurde het lang voordat de eerste treffer viel, maar hoe mooi was het dat uitgerekend Femke de bal heel mooi over de keeper tegen de touwen schoot, 0-1. Dat werd tevens de ruststand.

Na de rust was SJS echt de betere ploeg, maar het bleef lang 0-1. Een paar mooie kansen werden om zeep geholpen en dan treedt de aloude voetbalwet in werking. FC Assen kwam via een counter langszij, 1-1.

Maar SJS liet het er niet bij zitten, want de aanval werd weer gezocht. En omdat we toch ook afscheid nemen van Jesse werd het een prachtig slot toen hij vanaf randje zestien de bal keihard onder in de linkerhoek wist te schieten, 1-2. Iedereen bij SJS was door het dolle heen en de wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen.

Femke en Jesse met hun leuke afscheidscadeau

Na de wedstrijd werd er afscheid genomen door het gehele team, ouders, trainers en leiders van Femke en Jesse, omdat zij na de zomer hun geluk gaan beproeven in de jeugd van FC Groningen. Femke gaat naar MO-16 en Jesse zal in de O12 starten. Beide kregen een mooie voetbal met alle namen van hun teamgenoten erop geschreven.

Namens iedereen wensen we Femke en Jesse heel veel succes met hun nieuwe avontuur bij de Trots van het Noorden!

Jesse en Femke met alle teamgenoten, trainers en leiders van SJS O13-1.

Back To Top