skip to Main Content

Nieuwjaarsactiviteiten bij SJS

De activiteitencommissie van SJS is alweer druk bezig met de eerste nieuwjaarsactiviteiten voor 2023. Hoewel het jaar 2022 nog niet om is, starten we in de eerste twee weken met hopelijk veel reuring op sportpark Julianastraat.

Op zaterdag 7 januari trappen we af met het Sneeuwpoptoernooi, hoewel er ook dit jaar van sneeuwval geen sprake zal zijn. Alle seniorenteams (inclusief 35+ en 45+), dames, G-voetbal en O19 strijden tegen elkaar in een 7-tegen-7 competitie voor de hoogste eer.

Even samen met elkaar weer het balgevoel krijgen en de feestdagenkilootjes weer laten verdwijnen. Er wordt rond de klok van 13.30 uur afgetrapt voor de eerste wedstrijden.

Aansluitend is het tijd voor de Nieuwjaarsborrel in de kantine. Na twee Coronajaren mag het eindelijk weer eens. Er is snert, bonensoep en belegde broodjes om mee te starten, zodat daarna de borrel niet op een lege maag hoeft te vallen. Voorzitter Marc van der Aa zal de nieuwjaarstoespraak verzorgen en de jubilarissen in 2023 worden eveneens in het zonnetje gezet. Uiteraard is er voldoende gelegenheid daarna om samen met elkaar het glas te heffen op een gezond, voorspoedig en sportief 2023!

Nog geen week later vieren we opnieuw een feestje in de kantine van SJS! De Vrienden van Amstel Live staat dan op het programma op vrijdagavond 13 januari a.s.!

We hopen velen van jullie te mogen ontmoeten bij SJS!

Alvast een fijne jaarwisseling gewenst!

De activiteitencommissie

Back To Top