skip to Main Content

Uitstekende seizoensstart SJS 2

SJS 2 is, onder leiding van de nieuwe trainer Roy Breedveld en elftalleider Frank Panneman, uitstekend aan de competitie begonnen. Na jarenlang uitgekomen te zijn in de reserve 3e klasse werd, in overleg met het bestuur, besloten om het tweede elftal in te schrijven voor de reserve 2e klasse. Om het prestatievoetbal en de aansluiting bij het eerste elftal naar een hoger niveau te tillen.

En deze keuze pakt tot dusver uitstekend uit, is gebleken. De selectie bestaat uit een ideale mix van talent en ervaring, harde werkers en technische spelers die samen de eerste drie competitiewedstrijden winnend wisten af te sluiten en daarmee de trotse koploper zijn in de reserve 2e klasse.

In het eerste duel was SJS 2 te sterk voor de buurman SV Borger 2 (1-2), vorige week werd Veendam 1894 2 vakkundig aan de kant gezet (3-0) en ook Wildervank 2 bleek geen partij (1-6). Daarmee staat SJS 2 dus op 1 met het drietal Asser ploegen op het vinketouw (ACV 3, Achilles 1894 2 en LTC 2). Echter leden deze ploegen allemaal al puntverlies.

De volgende wedstrijd is pas op 29 oktober als SJS 2 aantreedt tegen Valthermond 2.

In het nieuw
Tuinservice Panneman zorgde recentelijk nog voor nieuwe warming-up shirts, die tevens als uitshirt gebruikt kunnen worden.

Bovenste rij van links naar rechts: Roy Breedveld (trainer), Emiel van der Vlag, Gerben Sieders, Mitchel Vos, Niels de Jong, Guus Hommes, Thomas Drenth, Luuk Datema, Rick Rossing en Frank Panneman (elftalleider)
Onderste rij van links naar rechts: Mike Jacobs, Joran Leffers, Erwin Hofman, Robbert Zuur, Wouter Panneman, Mattijn Smid, Richard Veldhuis en Albert de Boer

De elftalfoto’s zijn gemaakt door Rolinda Hofman-Baas

Back To Top