skip to Main Content

SJS en Jos Schaart verlengen

We zijn blij te mogen aankondigen dat hoofdtrainer Jos Schaart en voetbalvereniging SJS hun handtekening zetten onder de verlenging voor het seizoen 2021-2022 om met elkaar verder te gaan op de ingeslagen weg richting promotie naar de 3e klasse zaterdag.

Ondanks het feit dat ook voetbalseizoen 2020-2021 zo ongeveer als ‘verloren’ beschouwd mag worden zijn beide partijen dusdanig tevreden over de plezierige samenwerking dat niets hen in de weg staat om te verlengen voor het volgende seizoen. De 25-jarige hoofdtrainer, het bestuur en voltallige selectie waren het al snel eens.

Onder leiding van Schaart speelde SJS dit seizoen 10 wedstrijden (4 competitieduels, 3 bekerduels en 3 oefenwedstrijden). Van de 10 gingen er 3 verloren (1 oefenduel, 1 bekerduel en 1 competitieduel), werd er 5 keer gewonnen en speelde SJS 2 keer gelijk.

De competitiestart was naar behoren, alhoewel er geflatteerd werd verloren van DKB uit De Krim (0-4). De punten werden gehaald tegen Nieuw-Balinge en SVBO zaterdag. En daarna sloeg Corona opnieuw hard toe in het amateurvoetbal.

Toch is de drive, ambitie en enthousiasme van Jos Schaart onverminderd groot en probeert hij, samen met zijn selectie, wekelijks te werken aan de basisconditie, ondanks alle beperkingen.

We feliciteren Jos Schaart hartelijk met deze verlenging en hopen dat we snel weer echt met elkaar aan de bak mogen!

Back To Top