skip to Main Content

Klaverjascompetitie 2023-2024 zit erop!

Het klaverjasseizoen 2023-2024 zit er weer op! Jaargang 54 had 2-wekelijks een mooie opkomst van gemiddeld meer dan 20 kaarters over de 15 rondes die zijn gespeeld. Tijdens de afsluitende ronde op vrijdag 12 april zijn alle bekers verdeeld onder de winnaars en niet te vergeten de poedelprijs voor de laagste score. 

De uitslag is berekend over de beste 8 rondes waaruit onderstaande totaalscore is gerold. De winnares is geworden Carola Timmer. Ook ging zij er vandoor met de beker voor de hoogste score. De poedelprijs is in handen gekomen van Albert Boekholt. Daarnaast waren er maar liefst 3 winnaars van de meeste marsen, Stefan Kwant, Helmut Doppler en Johan Bartels. Deze zijn wel berekend over het hele seizoen.

In één van de pauzes nam Jan Rijks ons mee in de historie, die de kaartclub rijk is. Op de wijze zoals Jan dit kan kwamen er hilarische momenten maar ook treurige momenten voorbij.

Uiteraard werd ook Bert de Wijk bedankt voor zijn inzet om de kaarters te voorzien van hapjes en drankjes tijdens dit seizoen. Alles bij elkaar een mooie afsluiter van een geweldig seizoen.

Alle kaarters bedankt en graag tot het volgend seizoen. Op de foto van de prijswinnaars mist Albert Boekholt.

Back To Top