skip to Main Content

Team Cosis verslaat SJS Oldstars (6-5)

Vanochtend, dinsdag 30 mei 2023, was het dan zover! Op het kunstgrasveld aan de Julianastraat stond de kraker tussen team Cosis en SJS Oldstars op het programma. Een erestrijd tussen twee ploegen, die bij hoog en laag beweren niet voor elkaar onder te doen. Het moest er dus ook een keer van komen.

Er was veel publieke belangstelling op de wedstrijd afgekomen en dus waren er voorzorgmaatregelen getroffen dat het een sportieve strijd zou worden en blijven. Nadat beide ploegen zich hadden voorgesteld aan het publiek werd er afgetrapt.

En een spannende wedstrijd werd het, maar team Cosis trok uiteindelijk aan het langste eind. De eindstand was 6-5 voor onze toppers.

Stadionverbod
En dat zat Oldstars-leider De Hoop totaal niet lekker. Hij gooide pardoes een beker water op het veld en werd onmiddellijk bestraft met een stadionverbod van 1 week.

Het officiële verbod voor Bram de Hoop

Heerlijke afsluiter
Beide ploegen sloten toch vriendschappelijk af met een heerlijke lunch in de kantine. Team Cosis had gezorgd voor belegde broodjes, soep en broodjes kroket. En zo eindigde een mooie ochtend toch nog sportief en gemoedelijk.


Back To Top