skip to Main Content

SJS O13-1 overtuigend winnaar van de bekerfase!

Op naar Noordster en winnen! En dan zou SJS O13-1 de eerste fase ongeslagen afronden als ‘kampioen’. Althans, zo voelde dat voor alle kinderen en zo werd het ook gevierd! Als ware kampioenen gingen ze op de foto na de dik gewonnen wedstrijd en bij SJS was er patat en drinken voor onze toppers!

De eerste fase bestond uit 5 wedstrijden en die werden allemaal gewonnen! Maar liefst 68 doelpunten voor en maar 6 tegen, dankzij goed keeperswerk van Cathelijne en natuurlijk de verdedigers. Voorin was Femke een ware plaag voor de tegenstanders. We weten eerlijk gezegd zelf niet eens hoeveel zij gescoord heeft. Maar ook Jesse, Max, Justin en Noël scoorden regelmatig.

De toppers van O13-1

Het team is een geweldige mix van leuke jongens en meiden dit seizoen. Ook Grethe, Camilla, Bas, Robin, Seth, Yannieck, Tobias, Twan, Yaran en Albert hebben iedere zaterdag weer laten zien dat ze een echt team zijn. Er werd vaak heel leuk en goed gevoetbald! En dan die geweldige staf, Sake, Arwen en Thomas hebben de boel goed voor elkaar.

De uitslagen waren als volgt:
SJS JO13-1 – SV Borger JO13-2 10-1
SC Stadskanaal JO13-3 – SJS JO13-1 0-18
SJS JO13-1 – Wildervank JO13-2 14-0
SJS JO13-1 – ST Gieten/Eext JO13-1 6-4
Noordster JO13-2 – SJS JO13-1 1-20

De spannendste wedstrijd was die van vorige week tegen de leeftijdsgenoten van Gieten/Eext. In de overige wedstrijden bleek SJS veel en veel te sterk. En dat bleek voor zowel de tegenstander als SJS niet altijd even leuk. Natuurlijk is het mooi om veel doelpunten te maken, maar de echte spanning miste.

Dat zal in de volgende fase anders worden, want dan gaat O13-1 echt wel sterkere tegenstanders tegenkomen. Maar voor nu hartelijk gefeliciteerd, toppers! Heel goed gedaan!

Back To Top