skip to Main Content

Alvast voor in de agenda!

Er wordt weer genoeg georganiseerd de komende maanden bij voetbalvereniging SJS! Voor jong en oud heeft de activiteitencommissie van alles in petto! Overigens zoeken we nog een aantal enthousiaste leden of vrijwilligers, die willen toetreden tot onze activiteitencommissie! Vele handen maken licht werk. Neem contact op met Carina La Fleur-Klein!

Sinterklaas Voetbalclinic
Zo trappen we de feestmaanden af met de Sinterklaas Voetbalclinic op woensdagavond 30 november a.s. voor onze jongste jeugd spelend bij de kabouters, O8 t/m O11. Wie weet komen er nog speciale gasten langs? De clinic begint om 18.00 uur en hopelijk gaat ieder kind om 19.30 uur weer tevreden naar huis! Opgeven kan via je trainer of leider.

SJS Kerstborrel
Op zaterdag 17 december is iedereen vanaf 18 jaar en ouder van harte welkom om met elkaar gezellig het jaar af te sluiten richting de Kerstdagen. De kantine zal sfeervol en warm zijn, maar de gezelligheid maken jullie. Kom je ook een borrel halen? We beginnen rond 17.00 uur tot 22.00 uur!

SJS Oliebollenactie
De lekkerste oliebollen haal je natuurlijk bij SJS! Via het online bestelformulier kun je alvast je bestelling doorgeven, zodat je straks niet zonder bollen of flappen zit. Op 30 december en 31 december kun je de bestelling afhalen in de kantine. Laten we dat ook gezellig maken. Klik hier om je bestelling door te geven!

SJS Sneeuwpoptoernooi
Na de jaarwisseling beginnen we traditioneel met het SJS Sneeuwpoptoernooi op zaterdag 7 januari op het kunstgrasveld aan de Julianastraat. In een 7×7 competitie strijden alle seniorenteams, O19, G- en dames om de hoogste eer. We trappen de eerste wedstrijden af rond 13.00/13.30 uur. Wees op tijd en geef je team op via bestuur@vvsjs.nl, zodat we alvast een toernooischema kunnen gaan voorbereiden.

SJS Nieuwjaarsborrel
Het mag en kan weer, de nieuwjaarsborrel in de kantine na afloop van het Sneeuwpoptoernooi. We kijken er nu al naar uit dat Arna en Geertje de bonensoep, snert en broodjes hebben klaarstaan. We huldigen onze jubilarissen en onze voorzitter luidt samen met jullie het nieuwe jaar in! Alle leden, vrijwilligers en sponsoren zijn van harte welkom.

Amstel Live in de kantine
We feesten nog even door in het nieuwe jaar, want op vrijdagavond 13 januari 2023 staat de Vrienden van Amstel Live Show gepland in onze kantine. Leden, vrijwilligers en sponsoren van 18 jaar en ouder zijn van harte welkom om het feestje met ons mee te vieren. Save the date!

Activiteit voor O12, O13, O15 en O17 gemist?
Dat klopt, maar we zijn druk bezig om ook daarvoor een leuke activiteit te organiseren. Heb je een leuk idee, mail dan naar bestuur@vvsjs.nl of zoek contact met Carina La Fleur-Klein.

Wat zit er nog meer in het vat?
We zijn bezig met nog een aantal leuke activiteiten in het voorjaar, maar daarover later meer!

Zoals gezegd, we kunnen wel wat hulp gebruiken, dus wil je meehelpen aan één van de bovenstaande activiteiten en niet alles overlaten aan dezelfde al druk bezette SJS-ers, meld je dan aan bij Carina La Fleur-Klein!

Back To Top