skip to Main Content

Freddie Pranger Memorial 2022

Het programma

Vanaf 9.30 uur ontvangst van alle teams en omkleden
10.30 uur openingsceremonie en volksliederen
10.50 uur centrale warming-up
11.15 uur aanvang wedstrijden en side-events
15.45 uur prijsuitreikingen
17.00 uur einde toernooi

Er wordt gespeeld in de categorieën A, B en C
Elk team speelt evenveel wedstrijden
Voor ieder team is er een beker
Voor elke deelnemer en begeleider is er een medaille en een Goodie Bag
Voor iedere deelnemer en begeleider is er een lunchpakket

Er zijn drie speciale competities in het programma opgenomen:
• Keeperbokaal
• Penalty Bokaal
• Peeremderin (zo hard mogelijk op doel schieten)

De organisatie

Jan Kruize: wedstrijdleider

Rudi Timmer: logistieke zaken en vrijwilligersinzet

Ernst Paul Faber: side-events, ceremonieën en entertainment

Jodie de Jonge: ontvangst en begeleiding deelnemende teams

Krijn Verweij: coördinatie, PR en fondswerving

Het evenement wordt mogelijk gemaakt door ruim vijftig enthousiaste SJS-vrijwilligers en een aantal externe medewerkers!

Stichting FC Emmen naoberschap

FC Emmen zet zich in voor de Freddie Pranger Memorial.

Eredivisionist FC Emmen is, in samenwerking met haar maatschappelijke stichting Naoberschap, ambassadeur van de Freddie Pranger Memorial.

Onze sponsoren

Het comité van aanbeveling

Freddie Pranger

Onze spelregels voor de overnachting tijdens de Freddie Pranger memorial 2022

internationaal G-voetbaltoernooi te Stadskanaal (NL)

vrijdag 9 september – zondag 11 september 2022

Roompot Hunzepark Gasselternijveen

Hunzepark 4, 9514 BW Gasselternijveen (NL)

+31599 512 479

Overnachten in luxe bungalows en gebouwen

Gratis overnachting van vrijdag 9 september – zondag 11 september 2022 Roompot Hunzepark Gasselternijveen inclusief 2 x ontbijt, 1 x lunch en 1 x Chinees buffet.

De overnachtingsaccommodatie bestaat uit luxe bungalows en een privacy ingerichte grotere gebouwen met aparte slaapkamers en badkamers. Voor het gemak noemen hierna alles “bungalows”. De teams worden door ons ingedeeld.

Een team bestaat uit maximaal 15 personen, inclusief begeleiders. Een vereniging mag meerdere teams inschrijven, bijvoorbeeld een G1 en een G2.

Het is mogelijk om per team met méér personen te komen. Zij moeten daartoe zelf en voor eigen kosten hun accommodatie reserveren bij Roompot Hunzepark Gasselternijveen (www.roompot.nl). Ook ontbijt en lunch zelf regelen. Wel kan er worden deelgenomen aan het slotbuffet op zaterdag 10 september bij SJS. De kosten zijn € 10,– per persoon.

Je arriveert op vrijdag 9 september tussen 15.00 uur en 21.00 uur. Denk je dat het later wordt, geef dat dan tijdig aan ons door. Je zorgt op vrijdag zelf voor je (avond)maaltijd. Dat kan onderweg, in het restaurant van het Hunzepark of in Stadskanaal wat vlakbij ligt. Reserveren wordt aanbevolen.

Buiten de maaltijden om die je van ons krijgt mag je je eigen drankjes en hapjes meenemen. Vlak in de buurt is een supermarkt. Maar in Het Hunzepark is ook het een en ander te koop. Raadpleeg hun site of neem even contact met ze op. www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/drenthe/hunzepark

Je wordt op vrijdag ontvangen door ons ontvangstteam. Zij blijven vrijdag én zaterdag de hele tijd bij jullie. Dus er is altijd iemand in de buurt die je kan helpen met iets. Zondag kan iedereen na het ontbijt op zijn eigen tijd vertrekken.

De tijden voor het vertrek op zaterdag naar het terrein van SJS in Stadskanaal en het Chinees buffet op zaterdag horen jullie nadat je bent aangemeld.

Gasselternijveen ligt vlak bij Stadskanaal. Het is ongeveer 8 minuten met de auto vanaf Stadskanaal naar het terrein van SJS, dat gemakkelijk te bereiken is met voldoende parkeerplek voor auto’s en bussen. Bij de informatie die je ruim op tijd nog van ons krijgt zit een routebeschrijving.

Wat moet je, naast wat je normaal al mee neemt, nog meer bij je hebben

In de bungalow is voor iedereen een lakenpakket aanwezig. Verder is er toiletpapier, schoonmaakmiddelen etc. Het enige wat je zelf mee moet nemen, naast je persoonlijke verzorging, zijn handdoeken.

Ontbijt, lunch, diner

In elke bungalow staat een boodschappenpakket bedoeld voor tweemaal ontbijt per persoon (zaterdag en zondag). Het enige wat je moet doen is het zelf even smeren. Verder bevat het pakket koffie, thee, suiker en koffieroom.

Op zaterdag krijgen alle spelers en begeleiders een lunchpakket. Na afloop van het toernooi wordt er bij SJS voor de spelers en begeleiders die blijven overnachten een Chinees buffet geserveerd. Extra gasten kunnen tegen betaling van € 10,– p.p. ook aan het buffet deelnemen. Wel vooraf reserveren.

Op de aankomstdag (vrijdag) regel je zelf je maaltijd. Dat kan onderweg maar in de nabijheid van het Hunzepark zijn ook diverse gelegenheden. Als je daarvan gebruik wil maken is het wel verstandig om te reserveren. Een paar mogelijkheden (maar er zijn er meer).

Mc Donalds Stadskanaal Hoogveen 19, 9501 XK Stadskanaal   +31599651895

Wereldrestaurant Goud Stadshart 4, 9501 SV Stadskanaal   +31599241555

Restaurant Hunzepark Roompot Gasselternijveen  +31599512479

Buffetrestaurant De Rode Loper Tinnegieter 35, 9502 EX Stadskanaal  +31599621030

Pizzeria Dolce Vita   Beneluxlaan 3a, 9501 CT Stadskanaal   +31599650024

Buffet Restaurant De Gulle Bourgondiër  Zuiderblokken 1, 9523 TL Drouwenermond   +31599 618892

Borg

Bij definitieve aanmelding vragen wij een borg van € 200,– per gezamenlijke inschrijving. Zodra de borg is ontvangen is de aanmelding definitief. Na het toernooi storten wij de borg terug, eventueel verrekenend met extra kosten voor overnachting of andere zaken.

Belangrijk! Wees er op alert dat alle zaken die niet gratis zijn en na afloop niet zijn afgerekend op de borg worden ingehouden. Dat geldt ook voor eventuele schade.  Doe er verstandig aan en reken meteen af als je iets bestelt of per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Overigens leert onze ervaring dat dit nooit een probleem heeft opgeleverd. Maar voor de volledigheid moeten we dit wel even vermelden.

Back To Top