skip to Main Content

De kop is eraf!

Zaterdag 5 augustus is het nieuwe voetbalseizoen weer begonnen voor de selectieteams van SJS, het 1e en het 2e elftal. Dit met maar liefst 3 nieuwe gezichten in de trainersstaf: Rick Arkema -assistent-trainer naast Jos Schaart bij SJS 1, Erwin Rubingh en Wolter Netjes (SJS 2) zullen het komende seizoen aan het roer staan bij deze teams.

Zo’n 30 spelers van deze 2 teams en een aantal spelers van SJS 3, waren ondanks de vakantieperiode, aanwezig. Na een ochtendtraining met onverwachte gast (zie foto) werd de inwendige mens verstrekt met een heerlijke, door medewerkers van Cosis bereidde lunch.

Hierna werd in de middag het Beachpark aangedaan, inmiddels bekend terrein voor veel spelers van deze teams. In een onderlinge competitie voet-volley werd de strijd aangegaan. Het team van Kelvin Oosting, Joran Leffers, Youri Bos, Faizel Dos Santos, Thom Boels en Johannes Koeman kwam als glansrijke winnaar uit de strijd.

Afsluiting van deze eerste trainingsdag was met een hapje en een drankje op het Beachpark, waarna de kop er af was voor het nieuwe seizoen.

Na trainingen op 8 en 10 augustus zal op 12 augustus het 1e elftal de eerste oefenwedstrijd spelen in Delfzijl tegen de plaatselijke NEC Delfzijl. Hierna zullen nog 3 oefenwedstrijden gespeeld worden, waarna de beker op het programma staat. Kijk voor de data en tijden van de verschillende wedstrijden op de website en Socials van SJS.

Back To Top