skip to Main Content

Club Info

Clubinformatie

Welkom bij voetbalvereniging Sportclub Juliana Stadskanaal (kortweg SJS), uitkomend in de 4e klasse van de zaterdagamateurs.

Onze voetbalvereniging is opgericht op 7 januari 1954 en telt ruim 500 leden, verdeeld over 6 seniorenelftallen, 3 teams voor voetballers met een lichamelijke of verstandelijke beperking, meerdere junioren- en pupillenelftallen. Aantallen om trots op te zijn, omdat vandaag de dag de keuze voor een teamsport en zeker de voetballerij voor velen allang geen automatisme meer is.

Wie leden aan zich wil binden zal daarvoor veel tijd, geld en energie moeten willen investeren. Blijkbaar slaat dat beleid aan, want het ledenaantal is al jarenlang stabiel. Een bewijs dat SJS jong en oud aanspreekt.

SJS, net even anders!

Een zeer belangrijk beginsel bij onze vereniging is willen blijven werken met zoveel mogelijk eigen jeugd.
Iedere jeugdspeler die zich bij SJS aanmeldt, moet het gevoel meekrijgen dat uiteindelijk een plaats in het eerste elftal kan worden bereikt. Weliswaar met het nodige talent, maar vooral met de instelling om te willen werken en leren. Wekelijks zijn tientallen gemotiveerde jeugdtrainers met dit inspirerende proces in de weer.

SJS wil meer zijn dan alleen maar een voetbalvereniging! Ook buiten het voetbal om is er contact met de leden. Naast de sportieve prestaties zijn bij SJS sfeer en vermaak eveneens belangrijke speerpunten. SJS kan het beste worden getypeerd als een echte familieclub met onderlinge vriendschap en gastvrijheid als belangrijke waarden. Een vereniging waar meerdere generaties langs de velden te vinden zijn. Waar grootvaders, die ooit in de blauwwitte hoofdmacht opereerden nu de verrichtingen van hun kleinzoons of kleindochters aanschouwen. Iedereen is er welkom, het spelplezier staat voorop. Vandaar de lijfspreuk: SJS, net even anders!

Back To Top