skip to Main Content

Word jij de nieuwe collega van Natasja?

Met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 zoekt het bestuur (bij voorkeur) 2 nieuwe collega kantinebeheerders voor Natasja Kruize. Recentelijk gaf Niels Wilting aan er na dit wederom Corona-seizoen mee te gaan stoppen. Na een aantal seizoenen wil hij toch weer regelmatiger gaan voetballen op zaterdag en ook in zijn werk is hij af en toe op zaterdag aan het werk.

Waar we in de zomer van 2019 nog de luxe hadden van een team van maar liefst 3 kantinebeheerders en de werkzaamheden goed konden worden verdeeld, blijft nu alleen Natasja Kruize over. Brigitte de Wijk had al eerder in 2020 aangegeven haar rol als kantinebeheerder neer te leggen.

Het bestuur wil daarom graag weer toe naar een team van 3 kantinebeheerders, zodat de taken evenredig kunnen worden verdeeld en dat samen met het team barvrijwilligers de bezetting van de kantine op met name vrijdagavonden en zaterdagen kan worden gewaarborgd.

We zijn dus op zoek naar jou! Ben jij die gastvrije en klantgerichte beheerder, in het bezit van het SVH-diploma (of bereid om deze via de vereniging te behalen) en wil je jouw vrije vrijdagavond en/of zaterdag eens in de zoveel tijd opofferen om onze prachtige kantine in het nieuwe seizoen weer volop te laten floreren? Of ken jij een geschikte kandidaat?

Stuur een mail naar bestuur@vvsjs.nl of bel met voorzitter Marc van der Aa op 06-45646251.

Back To Top