skip to Main Content

Winterprogramma SJS 1

De winterstop is in volle gang, maar van een echte winter is totaal geen sprake. De kans is dan ook groot dat er snel weer in competitieverband gevoetbald gaat worden. Een mix van oefenwedstrijden en competitieduels dus in de komende twee maanden.

Hierbij het winterprogramma van SJS 1:

15.01.2020 SJS O23 – Musselkanaal O23 (Middeljans Cup)
Aankomende woensdagavond speelt weliswaar niet SJS 1, maar het elftal O23 tegen de leeftijdsgenoten van Musselkanaal in de Middeljans Cup. Na nederlagen tegen Nieuw-Buinen en SC Stadskanaal wordt het tijd voor een goed resultaat.

18.01.2020 Gieterveen 1 – SJS 1 (oefenwedstrijd)
SJS oefent in en tegen zondag 4e klasser Gieterveen. Wanneer het grasveld bij de gastheren niet bespeelbaar is, wordt de wedstrijd omgedraaid en alsnog op het kunstgras aan de Julianastraat gespeeld.

25.01.2020 SC Angelslo 1 – SJS 1 (competitiewedstrijd)
De hervatting van de competitie is vroeg dit jaar. Kan SJS de goede lijn doortrekken en zich definitief mengen in de strijd om de prijzen? Dan zal er gewonnen moeten worden tegen SC Angelslo, een lastige ploeg op slechts 4 punten achterstand van SJS.

01.02.2020 SJS 1 – Wildervank 1 (competitiewedstrijd)
Wederom een cruciaal duel in competitieverband. In punten staan beide ploegen gelijk en op een gedeelde derde plaats. Je kunt zo waar spreken van een topduel. Wildervank is een sterke, maar ook zeer wisselvallige ploeg. Sterke uitslagen worden afgewisseld met ruime nederlagen. Na dit duel kan SJS de balans opmaken voor de rest van de competitie.

08.02.2020 Nieuw Balinge 1 – SJS 1 (competitiewedstrijd)
Wordt er nu eindelijk eens gewonnen van Nieuw-Balinge? Bittere noodzaak om tegen deze ploeg de drie punten mee terug te nemen naar Stadskanaal.

15.02.2020 SJS 1 – Onstwedder Boys (competitiewedstrijd)
De Kanaalstreekderby eindigde in het uitduel in een gelijkspel (0-0). Onstwedder Boys presteerde de laatste weken vóór de winterstop niet optimaal, maar het blijft een goede ploeg. En in derby’s weet je het maar nooit. Het zou mooi zijn wanneer SJS kan laten zien dit seizoen in ieder geval de sterkere van de twee te zijn.

22.02.2020 SJS 1 – FVV 1 (oefenwedstrijd)
Een nieuwe ontmoeting tussen vader en zoon De Koe. De één trainer van zondag derdeklasser FVV, de ander speler van SJS 1.

29.02.2020 nader te bepalen oefenwedstrijd
SJS zoekt nog een tegenstander voor een oefenwedstrijd op deze zaterdag.

 

Back To Top