skip to Main Content

Welkom SJS Oldstars!

De zestig-plussers die zich hadden aangemeld voor het Walking Football bij SJS meldden zich woensdag 9 januari om kwart voor tien in de kantine aan de Julianastraat voor de eerste training. Want nu moest het er echt van komen. Na alle grappen en grollen over oude mannen, rollators en wat al niet meer, was het nu tijd voor het echte werk.


Klik op de afbeelding voor een vergroting van de foto!

Onder groot enthousiasme werd de eerste training afgewerkt onder leiding van Erwin Rubingh. Dit nadat vooraf teammanager Bram de Hoop de nieuwe Old Stars had toegesproken en met name de niet-SJS-ers een bijzonder hartelijk welkom heette. De training verliep heel soepel. Jens Dijkstra, die namens het Huis voor de Sport Groningen een kijkje was komen nemen, sprak zijn waardering uit voor het feit dat de mannen de oefenstof al heel snel oppikten.

Fysiotherapeut Lars Nieboer kondigde aan dat op 30 januari een fit-test wordt gehouden. Op die dag kunnen ook alle niet-SJS-ers hun officiële lidmaatschap regelen. SJS Old Star Walking Football is er elke woensdagochtend, op het SJS-terrein. De inloop met koffie is om kwart voor tien. Na afloop van de training staat de lunch klaar.

We mogen wel spreken van een kick-start en zijn enorm trots op hetgeen we weer met elkaar hebben neergezet.

Back To Top