skip to Main Content

Welkom bij SJS, Hendrik Koerts!

Met nieuwe van het nieuwe seizoen 2021-2022 verwelkomt voetbalvereniging SJS Hendrik Koerts als nieuwe verzorger en daar is het bestuur zeer blij mee! Het was een lange zoektocht naar de geschikte opvolger van Bert Molema en Ernst Paul Faber, maar het is gelukt om een zeer ervaren verzorger te vinden en aan SJS te binden.

Hendrik is woonachtig in Nieuw-Buinen en loopt al een hele lange tijd mee in het voetbalwereldje. In het huidige seizoen is hij nog verbonden aan Asser Boys, maar door Corona ligt het voetbalseizoen natuurlijk al langere tijd stil.

Onder meer bij v.v. Nieuw-Buinen, GOMOS en Wildervank is Hendrik verzorger geweest. Hendrik gaf bij het bestuur aan niet alleen verzorger te zijn voor de selectieteams, maar verzorger te willen zijn voor de hele vereniging. ‘Als er SJS-ers zijn met fysieke ongemakken, dan kunnen ze een afspraak met mij maken’, aldus Hendrik.

Na jarenlang te hebben kunnen bouwen op Bert Molema en Ernst Paul Faber, die ook in het huidige seizoen hun flexibiliteit toonden om toch SJS uit de brand te helpen (ze waren immers al min of meer gestopt), is dus nu definitief deze vacature ingevuld.

Namens het bestuur, leden en vrijwilligers heten we Hendrik van harte welkom en wensen hem veel voetbalplezier en succes bij onze mooie club!

Back To Top