skip to Main Content

VTON: SJS investeert in jeugdopleiding!

Na de overwegend positieve reacties op de presentatie van VTON gecombineerd met het verdere onderzoek heeft het bestuur besloten met VTON in zee te gaan. Deze voetbalmethode wordt dus de rode draad door de jeugdopleiding van SJS en start direct na implementatie.

Inmiddels zijn alle jeugdtrainers, de jeugdcommissie en technische commissie uitgenodigd voor de implementatie en uitrol van VTON. Deze zal plaatsvinden op maandagavond 10 december vanaf 20.00 uur. Deelname door alle jeugdtrainers, JC en TC is vereist.

De implementatie van de keepersmodule zal ingaande seizoen 2019-2020 plaatsvinden, maar ook de keepertrainers worden geacht deel te nemen aan deze implementatie om alvast het programma en de werkwijze te leren kennen.

Wat is dan VTON?

De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers werken in een jaarplanning samen aan concrete doelstellingen. Alles komt aan bod: techniek, tactiek, fysiek en mentaal. De methode ondersteunt met meer dan 700 kant-en-klare trainingen. De ervaren trainer kan zijn eigen trainingen samenstellen met behulp van de VTON bibliotheek.

Ga voor meer informatie naar https://www.vton.nl 

 

Back To Top