skip to Main Content

Voorbeschouwing SJS-Fit Boys

Ruim 5 maanden geleden speelde SJS haar laatste thuiswedstrijd tegen WVV zaterdag 1. Het won eenvoudig met 3-0 en sleepte daarmee de tweede periode binnen. Het was tevens de laatste wedstrijd van toenmalig hoofdtrainer Otto Halmingh. En nu mogen we weer, al is het een oefenwedstrijd. Saillant detail, Otto Halmingh is nu trainer bij de tegenstander, Fit Boys uit Beilen.

De wedstrijd staat volledig in het teken van de voorbereiding op het komende voetbalseizoen 2020-2021. Een seizoen, waarin SJS hoge ogen wil gooien. De eerste en tweede selectie startte haar voorbereiding het afgelopen weekend met een heus trainingskamp in het Drentse Meppen. Onder tropische omstandigheden werden er twee pittige ochtendtrainingen afgewerkt (zaterdag- en zondagochtend) en stond de rest van het weekend in het teken van plezier, vertier en gezelligheid. Zo werd er vrijdagavond een Pub Quiz georganiseerd en stond zaterdagavond een BBQ op het programma.

Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Jos Schaart begint iedere speler weer spreekwoordelijk op ‘nul’ en zijn er een aantal nieuwe gezichten te ontdekken. Marc Kruize en Sievert Zomer kwamen over van v.v. Nieuw-Buinen en Bryan Boels keerde terug van SV Mussel. Faizel dos Santos wil het heilige vuur in zichzelf nog een keer laten ontvlammen en vanuit de JO19-1 sluiten Thom Boels, Jay van der Hooft en Huub Kroese aan tijdens de voorbereiding. Tenslotte complementeren Joost Jeuring, Luuk Datema en Albert de Boer de selectie vanuit het tweede elftal.

Tegenstander Fit Boys besloot, vóór de Corona pandemie ernstige vormen aan nam, op de laatste plaats van de 3e klasse D. Uiteindelijk komt de ploeg van Otto Halmingh dus ook het komend seizoen uit in dezelfde klasse. Een mooie testcase voor beide ploegen dus.

We heten je van harte welkom op sportpark Julianastraat bij de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Daarbij verzoeken we je vriendelijk je bezoek vóóraf te registreren, omdat we als voetbalvereniging SJS graag zo goed mogelijk willen bijdragen aan het voorkomen van de verdere verspreiding van het COVID-19 virus. Het betreft een vrijwillige registratie uiteraard, maar we stellen het zeer op prijs.

Klik hier om je te registreren.

Voor de uitgebreide Corona-maatregelen verwijzen we je graag naar https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen.

 

Back To Top