skip to Main Content

Voorbereiding selectie 2020-2021

Corona houdt de wereld nog steeds in haar greep, alhoewel dat voor het gevoel en de dagelijkse gang van zaken hier in het Noorden bij veel mensen toch minder lijkt aan te spreken. De media slingert nog altijd voldoende berichten de ether in waardoor waakzaamheid bij een ieder belangrijk blijft. Gezondheid is het grootste goed voor alles en iedereen, wees alert!

Het voetbalseizoen is voor vele spelers, trainers, leiders, vrijwilligers en supporters van SJS als een nachtkaars uitgegaan. Het eerste elftal eindigde op zaterdag 7 maart jl. met een periodetitel en na afloop een mooi feestje in de kantine. Het lijkt alweer eeuwen geleden, maar het zoet van de overwinning blijft als een warme herinnering in onze gedachten ronddwalen.

Inmiddels is er afscheid genomen van Otto Halmingh en heeft de nieuwe hoofdtrainer Jos Schaart het heft in handen genomen. Sinds drie weken traint de selectie, tezamen met de tweede selectie onder leiding van Rick Arkema en Roy Breedveld, met inachtneming van alle Corona-maatregelen onder zijn leiding.

De eerste indrukken zijn goed. Een drietal nieuwe gezichten werden begroet (Sievert Zomer, Marc Kruize en Bryan Boels), een drietal talentvolle JO19-spelers sloten aan (Jay van der Hooft, Huub Kroese en Thom Boels) en een aantal spelers uit de tweede selectie met ambitie willen maar wat graag laten zien wat ze in hun mars hebben (Joost Jeuring, Luuk Datema en Albert de Boer). Kortom, 28 spelers (waaronder 4 keepers) telt momenteel de groep in deze periode van kennismaken en eerste trainingen onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer.

In deze samenstelling wordt er nog door getraind tot dinsdag 6 juli a.s.! Dan zal er een korte vakantiebreak worden ingelast om vervolgens de echte voorbereiding op het nieuwe seizoen te hervatten in het weekend van 7, 8 en 9 augustus. Hoe die voorbereiding er exact gaat uitzien, hangt allemaal af van de verdere versoepeling van de Corona-maatregelen. Er staat al wel een oefenprogramma vast. Deze is als volgt:

Zaterdag 15 augustus 2020, 14.30 uur
SJS 1 – Fit Boys 1

Vrijdag 21 augustus 2020, 19.00 uur
Gasselternijveen 1 – SJS 1

Dinsdag 25 augustus 2020, 20.00 uur
SJS 1 – SC Stadskanaal 1

We hopen van harte dat we alles weer gewoon mogen opstarten, want iedereen heeft enorm veel zin om het nieuwe seizoen te beginnen!

Back To Top