skip to Main Content

Volop bedrijvigheid bij de jeugd!

Hoewel de competitie tijdelijk stil ligt vonden de jeugdspelers van SJS massaal de weg naar de Julianastraat. Voor een ieder waren er verschillende activiteiten georganiseerd en zo werd de zaterdag op 31 oktober toch weer ‘de mooiste dag van de week’.

In de vroege ochtend mochten de SJS kabouters zich opmaken voor een training. Vol enthousiasme en plezier werkte de jongste jeugd aan hun kwaliteiten. Na een uur konden ze voldaan weer richting huis.

Tegelijkertijd betraden ruim veertig spelers uit de JO8 tot en met de JO11 het kunstgrasveld voor een circuittraining. Onder leiding van Sake van der Wal, ondersteund door een tiental trainers, konden de talenten hun kunsten vertonen in acht verschillende oefeningen. Alle facetten van het spelletje kwamen voorbij; partijtje, mikken, dribbelen, scoren en onderlinge strijd. Een korte sfeerimpressie:

 

Vervolgens was het de beurt aan de spelers van JO13 en JO15. Zij speelden een wedstrijd tegen elkaar. Uiteindelijk won JO15 met ruime cijfers, maar het team van JO13 speelde een zeer verdienstelijke wedstrijd.

De zaterdag werd afgesloten door de oudste jeugdspelers van SJS. De spelers van JO17 en JO19 werkten een onderling mixtoernooi af. Daar werd onder andere deze fraaie goal gemaakt!

Back To Top