skip to Main Content

SJS presents: het nieuwe team kantinebeheer

Bij aanvang van het nieuwe seizoen is er versterking gevonden voor Niels Wilting als kantinebeheerder. Niels kreeg het afgelopen seizoen al ondersteuning van Brigitte de Wijk en Natasja Kruize, maar vanaf heden vormen zij met zijn drietjes het nieuwe team kantinebeheer SJS.

Op het front van kantinezaken zijn er momenteel veel ontwikkelingen en daarom is het fijn dat we een gemotiveerd team hebben staan, die deze zaken gezamenlijk met het bestuur zullen gaan oppakken.

Kantinebeleid
Momenteel wordt er hard geschreven aan het nieuwe kantinebeleid voor de komende jaren. Er is in overleg besloten heldere regels en afspraken vast te leggen en in de praktijk te brengen. Zodra dit kantinebeleid is goedgekeurd door het bestuur zal deze ook worden gecommuniceerd via de website en daar terug te lezen zijn.

Nieuw kassasysteem
Sinds zaterdag is het nieuwe kassasysteem in gebruik genomen. Het kan dus op drukke zaterdagen voorkomen dat je iets langer moet wachten bij het afrekenen, maar we maken als club hier weer een enorme sprong in de professionaliteit van ons aanbod. Alle verkoop wordt netjes geregistreerd en levert ons veel inzicht op in de juiste samenstelling van ons assortiment, verkoop versus inkoop, omzetgegevens enzovoort. De penningmeester is in zijn nopjes, maar het heeft hem de nodige zweetdruppels gekost om alles geïnstalleerd te krijgen.

Alle barvrijwilligers krijgen op woensdag 4 september uitleg om te leren werken met het kassasysteem. Het is een zeer gebruikersvriendelijke kassa, dus iedereen moet ermee uit de voeten kunnen. Op die avond zal tevens het nieuwe kantinebeleid verder worden toegelicht.

 


Kantine gesloten

Door het bestuur en de kantinebeheerders is besloten dat de kantine niet meer geopend zal zijn op maandag- en dinsdagavond. Door onvoldoende bezetting en het feit dat de baten niet opwegen tegen de kosten is dit de beste oplossing. We vinden het spijtig voor het enkele kopje koffie, maar daarvoor kunnen we de kantine niet openhouden.

Tenslotte wensen we Brigitte, Niels en Natasja heel veel plezier en succes toe als kantinebeheerders van SJS!

Namens het bestuur,

Marc van der Aa
Voorzitter

 

Back To Top