skip to Main Content

Vacaturenieuws: verzorger SJS 1

Voetbalvereniging SJS is met ingang van het nieuwe seizoen 2020-2021 op zoek naar een verzorger voor de selectiespelers van SJS, spelend in SJS 1 of SJS 2. Daarnaast kunnen op verzoek ook jeugdspelers uit JO19 worden doorverwezen.

Na jarenlange invulling door onze vaste verzorger Bert Molema (25 jaar in het vak) en de laatste seizoenen in een duo met Ernst Paul Faber hebben beiden te kennen gegeven te stoppen met verzorger bij de SJS-selecties. Als bestuur en staf en spelers van de SJS-selectie zullen we (zodra dat mag) op gepaste wijze afscheid nemen van deze toppers. Echter zullen we ons willen voorbereiden op het nieuwe seizoen en dus is dit het moment om de vacature open te stellen.

Ben jij die persoon, voldoe je aan de vereiste kwalificaties en beschikbaar op dinsdag- en donderdagavond en op speeldagen van SJS 1 aanwezig bij de wedstrijden, reageer dan snel. Je kunt voor meer informatie contact opnemen met Marc van der Aa (voorzitter) op 06 – 45 64 62 51 of mail naar bestuur@vvsjs.nl.

Ben jij die persoon niet, maar ken je wel iemand in je eigen netwerk, deel dan alsjeblieft deze vacature zodat wij in contact kunnen treden met die persoon.

Het bestuur

 

Back To Top