skip to Main Content

Update Pimp de Kantine: 3D impressie

Wederom kunnen we weer iets onthullen over het project Pimp de Kantine! Met medewerking van Prummel Meubelen te Stadskanaal is een 3D impressie gemaakt om je zo beter mee te kunnen nemen in de renovatieplannen van onze kantine.

We willen benadrukken dat het enkel gaat om een impressie van wat het uiteindelijk gaat worden. We geven natuurlijk ook een aantal zaken nog niet prijs, zoals de fotowand en volledige lichtplan. Dit blijft een verrassing!

De impressie gaat om inrichting, kleurstelling en samenhang tussen de verschillende aspecten (denk aan meubilair, wanden, plafond, bar en licht). Het is de bedoeling dat het zo goed mogelijk de werkelijkheid weergeeft, maar het zal hoe dan ook afwijken op bepaalde aspecten. En dat is natuurlijk ook helemaal niet erg!

Hoewel smaken zeer persoonlijk zijn en zeker verschillen per individu, vinden wij dat we straks een prachtig gerenoveerd clubhuis mogen betreden, gemaakt voor en door leden. Iets waarop we trots mogen zijn en weer jaren mee vooruit kunnen.

 

De 3D impressie is mogelijk gemaakt door:

Klik op het logo om naar de website van Prummel Meubelen te gaan

Zij zijn tevens bereid geweest om te adviseren in de kleurstelling, waarvoor ontzettend veel dank!

Back To Top