skip to Main Content

Uitslagen zaterdag 9 maart!

Het was een zeer onstuimige dag qua weersomstandigheden, maar dat deed de pret niet drukken en er werd weer volop gevoetbald. Hierbij de uitslagen van zaterdag 9 maart jl.

SJS 1 deed uitermate goede zaken door in en tegen Tiendeveen een zwaarbevochten 1-2 overwinning over de streep te trekken. Het zag de koplopers verliezen, waaronder Onstwedder Boys en heeft daardoor de winst in de tweede periode volledig in eigen hand.

In Assen kon SJS 2 het niet bolwerken tegen koploper Achilles 1894 2. Na een uur goed mee te kunnen komen met de Assenaren. Het verloor uiteindelijk met 4-1.

SJS 3 blijft op ramkoers voor het kampioenschap. Nummer twee SC Scheemda 2 kwam op bezoek en lange tijd leek er geen vuiltje aan de lucht. In de slotfase werd het toch nog heel spannend, maar bleven de drie punten in Stadskanaal, 4-3.

’s Middags mocht SJS 4 aantreden tegen SV Mussel 3. Het werd een gemakkelijke middag voor de mannen van leider Jan Timmer. Een klinkende 5-0 overwinning betekende dat er weer drie punten aan het totaal konden worden toegevoegd.

In de uitwedstrijd in en tegen Angelslo zag SJS 5 haar titelkansen verder slinken. In een spannende pot trokken de Emmenaren aan het langste eind, 5-4. Saillant detail, een week geleden werd dezelfde ploeg nog met een 10-1 nederlaag naar huis gestuurd.

SJS 6 moest in Westerlee 2 haar meerdere erkennen. Het werd 3-0 voor de thuisploeg.

Onze G-teams namen deel aan een zaalvoetbaltoernooi in Nordhorn (Duitsland) en hadden geen competitieverplichtingen dit weekend.

SJS JO19-1 speelde de derby tegen de leeftijdsgenoten van ZVC ’14. Het behaalde een moeizame overwinning, maar bleef daardoor wel ongeslagen aan kop. Het werd 2-1.

Een heuse topper voor SJS JO17-1 leverde een spaarzame nederlaag op voor de talenten van trainer Jan Boels. Tegen het sterke NEC Delfzijl JO17-1 verloor het met 1-3.

SJS JO17-2 behaalde de eerste overwinning na de winterstop. Na een gelijkspel en nederlaag won het verdiend van Bellingwolde JO17-1G met 3-1.

SJS JO15-1 won eveneens. Tegenstander Westerwolde JO15-1 werd van de mat gespeeld en het werd uiteindelijk 7-0.

In Groningen speelde SJS JO15-2 tegen het sterke Velocitas. De youngsters van SJS kwamen er niet echt aan te pas en verloren met 7-0.

SJS JO13-1 speelde tegen koploper SJO ASVB/Wedde JO13-1 dat nog geen goal tegen had gekregen. Deze ploeg bleek een maatje te groot en won dik van onze toppers, 9-0. Volgend week beter, jongens en meiden.

Ook SJS JO13-2 kon het niet bolwerken tegen een sterker Valthermond JO13-2. Het werd 1-6 voor de gasten uit het nabijgelegen dorp.

In Veendam speelde SJS JO11-1 tegen Veendam 1894. Het werd een zeer spannende wedstrijd, waarbij helaas Veendam aan het langste eind trok. Het werd 4-3.

Conform de nieuwe regels van de KNVB zijn er geen uitslagen bekend van onze jongste toppers SJS JO10, JO9 en JO8.

Back To Top