skip to Main Content

Uitslagen zaterdag 2 maart jl.

In dit inhaalweekend werd er maar mondjesmaat gespeeld, maar toch hierbij de uitslagen van afgelopen zaterdag.

FDS 1 – SJS 1
De uitwedstrijd in Havelterberg betekende de 3e overwinning op rij voor het eerste elftal. Het werd 1-4 door doelpunten van Springer (2x), Rijkens en Zuidema.

Twedo 6 (za) – SJS 4
Ook het vierde zegevierde in een uitwedstrijd. Met een score van 2-4 gingen de drie punten in de tas mee terug naar Stadskanaal.

SJS 5 – SC Angelslo 4
Een werkelijk klinkende overwinning voor kampioenskandidaat SJS 5. SC Angelslo werd thuis met maar liefst 10-1 verslagen en zo blijft het in het spoor van koploper SETA 2. Met zes punten achterstand maar ook twee wedstrijden minder gespeeld blijft het ongemeen spannend.

SJS 6 – ZNC 2
Ook dit inhaalduel leverde voor SJS drie punten op. Met de rentree van Richard Veldhuis (oud speler SJS 1) won het met 4-1 van de gasten uit Zuidbroek.

SJS G1 – Bargeres G1
Na een spannende wedstrijd op het kunstgras aan de Julianastraat stapte Bargeres als winnaar van het veld. Het werd 1-2 voor de gasten.

Heerenveense Boys G1 – SJS G2
In Heerenveen was SJS G2 de plaatselijke Boys de baas. De kilometers werden niet voor niets gemaakt. Een 1-2 overwinning betekende een uitgelaten terugreis naar Stadskanaal.

ST Rolder Boys/SGO/SVDB JO19-2 – SJS JO19-1
Onze oudste talenten speelden opnieuw een uitstekende wedstrijd en bleken een maatje te groot voor de tegenstanders uit Rolde. Een klinkende 0-5 winst was het uiteindelijke resultaat.

SJS JO17-2 – Omlandia JO17-3G
Een spannende wedstrijd leverde uiteindelijk geen winnaar op. De eindstand werd 0-0.

SJS JO15-1 – Wijster JO15-1
JO15-1 bewees zichzelf een goede dienst en legde een prima partij op de mat. Op het hoofdveld kwam Wijster er niet aan te pas en werd het een ruime zege voor SJS, 6-2.

SJO Oldambt JO11-2 – SJS JO11-1
De penalty en shoot out-killers van een week eerder legden nu ook de leeftijdsgenootje van Oldambt over de knie. De wedstrijd was zeer gelijkwaardig, maar uiteindelijk wisten de jongens en meiden van SJS de winst naar zich toe te trekken. Het werd 1-2 en de punten gingen mee terug naar Stadskanaal.

Al met al een zeer succesvol weekend voor de verschillende teams! Ga zo door!

 

Back To Top