skip to Main Content

Uitslagen zaterdag 1 december

SJS 1 speelde gelijk in Meppel tegen MSC/Amslod. Het werd 1-1 en helaas schiet de ploeg daar momenteel weinig mee op. Winst in de laatste thuiswedstrijd tegen SC Angelslo 1 is een must geworden om nog enigszins de aansluiting te behouden met de brede middenmoot. Bij een gelijkspel of verlies eindigt de eerste seizoenshelft in mineur.

De uitwedstrijd tegen Fit Boys 2 liep uit op een teleurstelling voor de mannen van Rick Arkema. SJS 2 verloor met 1-0 en verliest een klein beetje de aansluiting met de top. Met nog twee thuiswedstrijden tegen SC Angelslo 2 en DZOH 3 kan de ploeg zich echter weer een prima afsluiting van de eerste seizoenshelft verschaffen.

SJS 3 was vrij.

The Clash tussen SJS 4 en SJS 5 is uitgedraaid op een ware thriller. Het uitstekend presterende vijfde trok aan het langste eind en is weer koploper. Het werd 3-2. SJS 4 moet voorlopig even pas op de plaats maken en staat vierde.

SJS 6 boekte de tweede overwinning op rij. In een spannende wedstrijd werd het in Winschoten 4-6 tegen WVV 3. Door deze overwinningen maakt het zesde weer een sprongetje op de ranglijst en stijgt het naar de zesde plaats.

SJS G1 heeft al winterstop en sloot de competitie af met een kampioenschap.

In de topper tegen koploper ONR G2 gaf SJS G2 alles wat het had, maar trok jammerlijk aan het kortste eind. Het verloor met 2-3. Het kampioenschap is daardoor ver uit zicht geraakt. Met nog twee wedstrijden te spelen is de achterstand opgelopen tot 4 punten. Het team kan alleen nog maar hopen op twee misstappen van ONR G2, maar dat lijkt een utopie.

SJS JO19-1 verloor met het kleinst mogelijk verschil van de leeftijdsgenoten van LTC JO19-1. Het werd 2-1 voor de Assenaren.

Onze talenten van SJS JO17-1 blijven de ene overwinning naar de andere halen. Ditmaal werd WVV JO17-2 met 4-0 aan de zegekar gebonden. Met nog 1 wedstrijd vóór de winterstop ligt het najaarskampioenschap in de 1e klasse voor het oprapen. Er zal dan zaterdag 8 december a.s. wel gewonnen moeten worden van DZOH JO17-2, want naaste belager SVBO JO17-1 zit nog altijd op het vinkentouw met slechts 1 punt achterstand.

Een dikke overwinning voor SJS JO17-2. In de thuiswedstrijd tegen Heiligerlee JO17-2 werd er lustig op los gescoord. Het werd maar liefst 10-3!

Nog maar liefst drie wedstrijden scheiden SJS JO15-1 van een mogelijk najaarskampioenschap. Het won ruim van Veendam JO15-2 (0-7) en met vier punten voorsprong op naaste belager SJO Oldambt JO15-1 lijkt het een realistische gedachte. Dat duel staat overigens op dinsdagavond 11 december op het programma, aftrap 18.30 uur op het kunstgrasveld aan de Julianastraat.

SJS JO15-2 verloor met 5-1 van Meeden JO15-1. Het blijft daardoor in de middenmoot staan. Vóór de winterstop staan er nog wel twee mooie Kanaalstreekderby’s op het programma tegen Musselkanaal en Stadskanaal.

Valthermond JO13-1 was te sterk voor SJS JO13-1. In deze heuse topwedstrijd trok eerstgenoemde ploeg aan het langste eind en won met 3-1. Hierdoor is de kans op een eventueel najaarskampioenschap verkeken, maar draaiden de jongens en meisjes wel een prima najaarsreeks in de top van de competitie.

Een grote nederlaag voor SJS JO12-1. Tegen WVV JO12-2 werd het 3-12. De jongens en meiden deden alles wat ze konden, maar de tegenstander was gewoon een maatje te groot. Hopelijk kunnen ze volgende week tegen Borger nog een mooie wedstrijd spelen.

Ook SJS JO11-1 lukte het niet om te winnen. Tegen SJO ZVC ’14 JO11-2 werd het 2-6. Desondanks een knappe wedstrijd gespeeld tegen de koploper.

Van SJS JO10, SJS JO9 en SJS JO8 worden geen uitslagen bijgehouden door de KNVB en vandaar dat we hier niets over kunnen schrijven.

 

Back To Top