skip to Main Content

Succesvolle ALV en thema-avond bij SJS

 Vrijdagavond 6 oktober beleefde het bestuur samen met 37 leden een zeer succesvolle Algemene Ledenvergadering met aansluitend de tweede thema-avond.

Het aantal van 37 leden is op het totaal van 479 leden niet veel, maar het is wel eens veel minder geweest. Het is fijn om te zien dat weer meer leden zich melden en betrokken voelen bij het wel en wee van SJS!

 

Na het formele deel van de Algemene Ledenvergadering, waar er werd teruggekeken op het seizoen 2016-2017 maar ook vooral vooruit op het huidige seizoen, gaf voorzitter Marc van der Aa het startsein voor de tweede thema-avond waar de volgende thema’s op de agenda stonden:

 • Lancering van de nieuwe website
 • Update over de nieuwe kledingsponsor ingaande seizoen 2018-2019
 • Presentatie projectplan ‘Pimp de kantine’

Tevens werd er stilgestaan bij het realiseren van één van de twee doelen die tijdens de eerste thema-avond werd gepresenteerd. De eerste fase van het project Duurzaam SJS, het plaatsen van zonnepanelen, wordt namelijk in de komende week afgerond. Hierover volgt later naderende berichtgeving.

Pimp de kantine
Het eerste thema dat aan de leden werd gepresenteerd, was het plan ‘Pimp de kantine’. Larissa Prins, Jaap Poelman en Rudi Timmer zijn de initiatiefnemers van dit ambitieuze en prachtige project. Het oogstte direct veel lof en het enthousiasme was voelbaar onder de aanwezige leden. Direct kwamen er allerlei suggesties en nieuwe ideeën op tafel. Het bestuur staat achter het plan, net als de aanwezig leden en gaat dan ook 18 oktober om tafel met de initiatiefnemers op te bespreken hoe dit verder vorm kan krijgen.

Kledingsponsor
Frank Boels lichtte een tipje van de sluier aangaande de nieuwe kledingsponsor, waarbij een voorselectie van drie samengestelde mogelijke tenues werd getoond. Later in dit seizoen komt het bestuur daar uitgebreid op terug en zullen de leden in de gelegenheid worden gesteld om mee te beslissen over de definitieve keuze.

Nieuwe website
Als je dit bericht leest, dan heb je inmiddels ook kennis genomen van de nieuwe moderne website. Eveneens een plan dat eerder dit jaar in juni werd gepresenteerd en dus nu is gerealiseerd. Marc van der Aa gaf de eerste druk op de knop voor de lancering.

Nieuwe inspiratie leverde de avond ook op. Leden konden, net als de vorige keren, met post-its hun suggesties en ideeën kwijt op de zogenaamde ‘ideeënvelden’:

 • Aandacht aan de entree van ons sportpark
 • Geert van Wattum wil graag meedenken met inrichting van de kantine + funding
 • Met de jeugdteams 1 of 2 keer per jaar een gezamenlijk uitje organiseren. Hiermee voorkom je dat het ene team wel weg gaat en het andere niet
 • Kinderhoek met wat speelgoed + verschoonruimte voor baby’s/kleine kinderen
 • Zeskamp, verdeeld tussen jeugd/volwassenen of gemengd (dit kan allemaal met voetbalspellen, maar dat hoeft natuurlijk niet)
 • Fondsen aanschrijven voor ‘Pimp de kantine’ (Oranjefonds, NL doet)
 • Uniforme kleding voor achter de bar
 • Prijzen (bekers) rond de kantine maken van steigerhouten planken
 • Standenborden SJS 1 en SJS 2 weghalen en digitaliseren
 • Crowdfunding openen voor ‘Pimp de kantine’ met een doelbedrag

Het bestuur zal zich hierover beraden wat realistisch en haalbaar is. Een groot deel van de inspiratie sluit in ieder geval aan op het project ‘Pimp de kantine’.

Na afloop van de thema-avond was er genoeg gespreksstof voor de aanwezige leden om, samen met het bestuur, onder het genot van een hapje en drankje deze succesvolle avond gezamenlijk af te sluiten.

Wil je als lid van SJS ook inspraak op wat er allemaal binnen onze vereniging speelt? Je bent vrij om contact op te nemen via bestuur@vvsjs.nl om aan te geven dat je wilt meedenken over/meewerken aan de toekomst van onze prachtige vereniging.

Back To Top