skip to Main Content

Stem op SJS tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Morgen gaat de Rabobank Clubkas Campagne van start. Rabobank Zuid en Oost Groningen heeft haar sponsorbeleid met ingang van 2018 aangepast. Waar je voorheen als vereniging een sponsorbedrag geschonken kreeg, wil de Rabobank dat verenigingen laten zien welke bijdrage zij leveren in het verzorgingsgebied.

In deze nieuwe campagne is het dus belangrijk voor SJS om zoveel stemmen te krijgen. Iedere stem levert direct geld op, want de Rabobank Zuid en Oost Groningen stelt € 100.000,- beschikbaar om te verdelen onder de deelnemende verenigingen.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?
Klik hier voor de uitleg.

Hoe kan ik mijn stem aan SJS geven?
Je moet voldoen aan de volgende voorwaarden om te kunnen stemmen:

  • Je bankiert bij Rabobank
  • Je bent tevens lid van de Rabobank Zuid en Oost Groningen

Geen lid, wordt het dan alsnog snel (geheel vrijblijvend en kosteloos). Klik hier.

Waarvoor zou ik op SJS stemmen dan?
Voetbalvereniging SJS is enorm in beweging en bezig om na te denken hoe zij ook toekomstig een belangrijke rol speelt als vereniging in de Kanaalstreek. Thema’s als Duurzaamheid, Maatschappelijke betrokkenheid en Zelfredzaamheid staan bij SJS hoog in het vaandel.

Iedere euro, welke SJS ontvangt uit de Rabobank Clubkas Campagne zal ten goede komen aan de volgende projecten:

  • Project Duurzaam SJS
  • Midden in de maatschappij
  • Pimp de kantine

Klik op de afbeelding voor de vergroting van de flyer!

Als bestuur van voetbalvereniging zijn wij dus gebaat bij zoveel mogelijk stemmen, zodat wij zoveel mogelijk geld binnenhalen om onze doelen en dromen te realiseren.

We hebben daarbij de hulp nodig van jou als lid. Stem zelf, maar vraag ook ouders, verzorgers, familie, vrienden, kennissen en collega’s om ditzelfde te doen. Bij voorbaat dank!

Back To Top