skip to Main Content

Stem op ons tijdens Rabobank Clubsupport 2020

Met Rabo ClubSupport biedt Rabobank Groninger Land kennis, haar netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Ook voetbalvereniging SJS heeft zich wederom ingeschreven als deelnemer aan de campagne Rabo Clubsupport.

In het verleden bracht ons dat al heel mooie verenigingsondersteuning, waarin we samen met de Rabobank en Huis voor de Sport een energiebesparend plan al voor een groot deel hebben verwezenlijkt, SJS Oldstars niet meer weg te denken is en dat jaar op jaar een mooie financiële bijdrage heeft opgeleverd.

Echter, ook het verenigingsleven staat momenteel onder zware druk door de Corona pandemie. Voor voetbalvereniging SJS is het zaak om verstandig met haar inkomsten en uitgaven om te gaan, zodat we een hopelijk zonnige toekomst tegemoet kunnen treden zonder Corona. Daarbij draagt iedere euro bij aan die zonnige toekomst! Stem daarom op ons!

SJS laat zich altijd positief zien in haar maatschappelijke verantwoordelijkheid in de plaats Stadskanaal en in de regio. We zijn meer dan voetbal alleen. Onze kantine en accommodatie is inmiddels een dagbestedingslocatie voor Cosis en dat heeft geleid tot een tot dusver zeer vruchtbare samenwerking. Daarnaast kan iedere doelgroep van jong tot oud bij ons de mooiste sport ter wereld beoefenen en dat willen we tot in lengte van jaren blijven voortzetten.

Heb je dus een rekening bij Rabobank Groninger Land vergeet dan niet tussen 5 en 25 oktober te stemmen op voetbalvereniging SJS!

Onze dank is groot!

Het bestuur

Back To Top