skip to Main Content

Specsavers Stadskanaal spaart voor G-voetbal

Een goed begin van het nieuwe jaar voor de G-voetballers van SJS. Voor dit lokale goede doel wordt vanaf deze maand een jaar lang gespaard in Specsavers Stadskanaal.

Elk jaar zet Specsavers Stadskanaal voor elk verkocht montuur of hoortoestel een vast bedrag opzij voor een lokaal initiatief. Ook dit jaar mochten de medewerkers van elke winkel een lokaal initiatief uitzoeken, die zij graag een financieel steuntje in de rug wilden geven.

Dit is alweer de negende spaarronde van Stichting Specsavers Steunt. “Het is voor lokale goede doelen niet altijd even gemakkelijk om aan financiële middelen te komen. We merken elk jaar weer dat de donaties erg welkom zijn. Als winkel kunnen we op deze manier bijdragen aan het belangrijke werk van lokale initiatieven voor de gemeenschap.

We verheugen ons daarom niet alleen op het sparen voor de G voetballers van SJS, maar ook op het vergroten van de naamsbekendheid van de voetballers in Stadskanaal”, vertelt winkelpartner Rene van Os.

Uiteraard doen we een oproep aan alle leden, vrijwilligers, donateurs, sponsoren en iedereen die SJS een warm hart toedragen voor hun monturen en hoortoestellen vooral naar Specsavers Stadskanaal te gaan. We vinden het fantastisch dat Specsavers Stadskanaal onze G-voetballers gaan steunen met deze actie en gunnen hen dan ook alle klandizie mogelijk.

Back To Top