skip to Main Content

SJS zoekt elftalleider voor SJS 1

Voetbalvereniging SJS zoekt met ingang van het nieuwe seizoen een

Elftalleider voor SJS 1                                          

 SJS 1 speelt momenteel in de 4e klasse zaterdag en is op zoek naar een enthousiaste elftalleider voor, in eerste instantie, het seizoen 2018-2019.

Wat houdt de functie in?

De elftalleider verzorgt alle randzaken tot in de puntjes, zodat spelers en trainer zich volledig kunnen focussen op het voetbalgedeelte. In de staf rondom het eerste elftal werkt hij of zij nauw samen met de hoofdtrainer, verzorgers, assistent-scheidsrechter, teammanager en spelersgroep.

Randzaken zijn o.a. het verzorgen van het vervoer naar uitwedstrijden, de organisatie van de wedstrijddagen, zorgen voor een goede invulling van de voorbereiding op het nieuwe seizoen en gedurende de winterstop (in overleg met de hoofdtrainer), optreden als contactpersoon tussen het elftal en het bestuur, aanspreekpunt zijn voor de stafleden als spelersgroep.

Wat vragen wij?

– enthousiasmerende en inspirerende persoonlijkheid

– communicatief vaardig

– organisatietalent

– kennis van en ervaring met mensen en groepsdynamiek

Wat bieden wij?

Voetbalvereniging SJS biedt een uitdagende vrijwilligersrol bij het eerste elftal, dat ambitie heeft komend seizoen de stap naar de 3e klasse te maken! Je kunt dus direct bijdragen aan deze mooie ambitie.

Interesse?

Meld deze dan vóór 24 juli a.s. bij Marc van der Aa, voorzitter, telefoonnummer 06 – 456 462 51 of mail naar bestuur@vvsjs.nl.

Back To Top