skip to Main Content

SJS zet SETA met speels gemak opzij

In Musselkanaal wist SJS ook haar tweede oefenwedstrijd vrij eenvoudig om te zetten in winst. Tegen SETA werd het maar liefst 1-6, maar die uitslag had nog hoger kunnen uitvallen. ‘Good old’ Jan Springer was goed voor 4 doelpunten en youngster Gerwin Heidema legde er weer 2 doelpunten in het mandje.

In een bij vlagen prima wedstrijd van de kant van de Knoalsters probeerde trainer Otto Halmingh weer een aantal varianten met spelers op andere posities. Met een sterke bank en daarachter nog eens jongens die nadrukkelijk op de deur kloppen, moet het een heerlijkheid zijn voor een trainer om keuzes te kunnen maken.

De voorbereiding is in volle gang en iedere speler gaat vol voor zijn kans. Een gezonde concurrentiestrijd om het zo maar te zeggen. Morgen wacht alweer de volgende wedstrijd. In de bekercompetitie ontvangt SJS op sportpark Julianastraat 5e klasser VCG uit Geesbrug. Aftrap om 14.30 uur.

Enige smet op de wedstrijd was het uitvallen van Gerwin Heidema. Met een ogenschijnlijk pittige blessure houden staf en spelers hun hart vast en hopen dat het uiteindelijk meevalt. Ook Ruben Kornelius verliet vroegtijdig het veld, maar we gaan er vanuit dat hij weer inzetbaar is.

Vorige week overkwam het Richard Geertsema in de wedstrijd tegen SV Borger. Helaas resulteerde dat in een kleine breuk in zijn voet. Laten we hopen nu verder ongeschonden uit de voorbereiding te komen.

Mooi was te zien dat veel overige selectiespelers aanwezig waren om hun clubgenoten te zien winnen!

Back To Top