skip to Main Content

SJS VR2 trotseert de kou!

Thermosshirts, dikke truien en een bult trainingsbroeken. Wat een kou! Deze vrijdagavond was even een omslag in vergelijking met drie weken geleden. Waar de derde helft zich toen nog buiten afspeelde, wilden we het liefst nu allemaal onder een dekentje op de bank liggen. Dit was de eerste wedstrijd goed te merken, we moesten even warm draaien. Het spel begon slordig en veel kansen werden er niet gecreëerd. Gelukkig had de tegenstander hetzelfde probleem en hielden we elkaar lang in evenwicht. De 1-0 werd uiteindelijk gemaakt door Priscilla Kaspers. Een verwoestende uithaal na goed terugleggen van Marloes Timmer. De verdediging stond goed waardoor de dames van Ter Apel 3 er niet aan te pas kwamen. De eerste overwinning binnen!

Wedstrijd nummer twee, de angstgegner, vrouwen 2 van Ter Apel. Goed voetballend team die ons de eerste wedstrijdavond alle hoeken van het veld liet zien. Daar hebben wij ons lesje wel geleerd! Inmiddels weten we ons goed te weren tegen deze dames en hadden veel balbezit deze wedstrijd. De snelle spits van Ter Apel was ons alleen te slim af, doelpunt tegen. Kop omhoog en door. Vervolgens een paar kleine kansjes gehad en zelfs de kans op een gelijkspel. Helaas werd deze gemist. Toch kijken we terug op een goede wedstrijd, volgende keer pakken wij de winst!

De volgende horde deze avond: Roswinkel dames 1. Een spannende pot, aan beide kanten meerdere kansen, maar de keepers hielden hun doel schoon. De wedstrijden zijn kort, dus dan begint de druk te komen. Wij zijn toch veel beter dan Roswinkel, kom op! Uiteindelijk was het wederom een mooie uithaal van Priscilla Kaspers die voor opluchting zorgde, 1-0! Waar Jodie de Jonge deze wedstrijd een aantal belangrijke reddingen verzorgde, moest ze toch de 1-1 incasseren. Een strafschop voor de dames van Roswinkel vanwege hands, balen. Geen tijd meer om de wedstrijd naar winst om te buigen en het blijft bij een 1-1 eindstand. Toch een puntje te pakken!

De laatste wedstrijd van de avond, de dames van SC Stadskanaal. Deze wedstrijd was de bal voor ons, er werd goed rond getikt, gecoacht en er werden een paar mooie aanvallen opgezet. De 1-0 viel al snel na een goed uitgespeelde aanval, doelpuntenmaker wederom Priscilla Kaspers. De 2-0 kon snel bijgetekend worden door Marloes Timmer. Een lekker begin, maar het was duidelijk dat SC Stadskanaal niet opgaf, de verdediging werd onder druk gezet. Dit resulteerde in een mooie tegengoal (mag gezegd worden), een geplaatst balletje in de kruising. Gelukkig trokken we het spel direct weer naar ons toe. De verdediging werd zoek gespeeld en er konden nog twee goals bijgeschreven worden door Marloes Timmer. Eindstand, 4-1 overwinning.

Vrijdag 16 november hebben wij de laatste speelavond alweer. Jammer, want we merken dat we elkaar steeds beter kunnen vinden en er een stijgende lijn in het spel zit. Gelukkig genoeg tijd om te trainen, maar dit kunnen wij niet alleen! Wij zoeken, samen met dames 1 en 3, nog steeds een trainer!

Inmiddels is het bestuur drukdoende om te kijken hoe we deze vacature kunnen gaan invullen, maar heb je interesse of ben je benieuwd naar ons spel? Kom dan vrijdagavond 16 november een kijkje nemen, wij spelen dan in Ter Apel en kunnen zeker wat support gebruiken!

Back To Top