skip to Main Content

SJS VR1: Dat belooft wat!

Negen fanatiekelingen, die met plezier voorop proberen elke wedstrijd een puntje te scoren! Het proberen plukt nog niet zijn vruchten, maar we worden écht steeds beter. Wat hebben we het zwaar in deze competitie! Een stapje te hoog gegrepen misschien?

We denken zelf van wel, maar dat mag ons niet weerhouden om het toch te PROBEREN! Een aantal keren hebben we al de nul weten te houden en zelfs al redelijk wat kansjes op een doelpunt. Wat doen we hard ons best, zeg! En wat zijn we met ons allen een stelletje gekken bij elkaar.

Gelukkig hebben we een erg strenge doch rechtvaardige leider, die ons wel in het gareel houdt! De wedstrijden mogen dan nog niet zo verlopen zoals wordt verwacht van ons, plezier hebben we zeker.

Vooral in de 3e helft wanneer, 7 wijn, een chocomelk en een cola, 36 bittergarnituur-hapjes en een dienblad vol frietjes het weer helemaal goed maakt! Dansen op de bar en op de ietwat versleten picknicktafels halen wij de winst voor de 3e helft wel binnen! Dan komt de winst met voetballen vanzelf wel!

Een fanatieke voetbalster van SJS VR1

Back To Top