skip to Main Content

Geef je op voor de SJS-voetbalquiz!

Wie werd wereldkampioen in 1962? Hoeveel doelpunten scoorde Messi tot dusver in zijn carrière? Tegen wie scoorde Marco van Basten met zijn legendarische omhaal? Vragen, die je zo maar voorgeschoteld kunt krijgen tijdens de SJS Voetbalquiz!

Ben jij een voetbalkenner bij uitstek? Meet dan op zaterdag 17 februari a.s. je krachten met de concurrentie! Vanaf 19.00 uur is de inschrijving in de kantine en het belooft, net als bij de vorige edities, een gezellige avond te worden.

Teamstrijd
Er wordt net als de vorige editie gestreden in teams van maximaal 3 personen, dus stel het sterkte team samen. O.a. het bestuur zal vertegenwoordigd zijn met minimaal 1 team. Wie durft? Jij komt toch ook?

Opgeven kan bij Niels Haring (nielsharing@hotmail.com) of Jaap Klein (jaap_klein@hotmail.com). Je kunt je opgeven als groep, maar ook gewoon als individu (dan stelt de organisatie een team voor je samen).

Open vragen
Omdat je met 3 personen meer weet dan alleen, worden er enkel open vragen gesteld. De organisatie legt de lat hoog en wil het de teams niet te gemakkelijk maken natuurlijk.

Bijzondere vraag
In deze editie is een bijzondere vraag opgenomen! Het heeft iets te maken met de nieuwe SJS-kledinglijn 2018-2021…

Back To Top