skip to Main Content

SJS Oldstars weer van start!

Vanaf woensdag 9 juni a.s. gaan de Old Stars van SJS weer de (kunstgras)wei in. Na ruim een jaar op non-actief te zijn gezet, is het eindelijk weer zo ver dat de mannen weer met elkaar tegen een bal aan mogen schoppen.

Op een enkeling na zijn ze allemaal ongeschonden door de coronacrisis gekomen. Een paar spelers moesten het echter wel ontgelden en één belandde zelfs in het ziekenhuis. Maar, ze zijn er allemaal nog! Gelukkig zijn er tegenwoordig de sociale media en de Old Stars App-groep stond soms bol van medeleven, mededelen, grollen en grappen. Maar het blijft toch surrogaat.

Niks mooier dan het echte werk, fysiek contact en gezelligheid onder elkaar. Voetballen bij de SJS Old Stars is dan ook meer dan alleen maar tegen een balletje trappen. Omdat cliënten van Cosis doordeweeks in de kantine van SJS verblijven, kunnen de Old Stars de hele zomer door blijven trainen en altijd over schone kleedkamers kunnen beschikken.

Cosis zorgt goed voor de oud-strijders van SJS. Bij binnenkomst staat de koffie met eigengemaakt lekkers klaar. Na de training wordt er soep met broodjes geserveerd. Voetballen bij de SJS Old Stars. Je waant je (weer) een prof!

Ook interesse, stuur een bericht naar bestuur@vvsjs.nl en we brengen je met de juiste personen in contact!

Back To Top