skip to Main Content

SJS JO8-1 weer de wei in!

De één was wat zenuwachtig, de ander had slecht geslapen en een paar zaten om rond 6.30 uur al in wedstrijdkleding in de woonkamer. Kortom, het was eindelijk weer MATCHDAY.

Na de hele winter door getraind te hebben, en af en toe op de zaterdag een toernooi of estafette te hebben georganiseerd, mag de jeugd gelukkig weer een paar wedstrijdjes voetballen.

De JO8 is flink uitgebreid het afgelopen jaar en bestaat inmiddels uit 19 leden. Hierdoor kunnen deze zaterdag twee teams van JO8 het veld weer op.

JO8-1 mocht deze zaterdag hun kunsten vertonen tegen KSC uit Schoonoord. De regen deze morgen viel met bakken uit de lucht, maar toen we eenmaal in Schoonoord aankwamen werd het gelukkig droog.

Enthousiast begonnen Jasper, Tim, Erik, Julian, Koen, Lars, Lieke en Marijn aan de eerste helft. Voor Lieke betekende dit haar eerste officiële wedstrijd. Bij KSC stonden er meerdere spelers in het veld die voor het eerst een officiële wedstrijd mochten spelen. Dit was ook goed te merken en SJS was daarom ook de betere ploeg. Er werd goed overgespeeld en bij elk doelpunt werden de gebalde vuisten getoond en vreugdekreten geuit. Na de eerste 20 minuten stond het 5-0.

De tweede helft was wat rommeliger aan de kant van SJS. De bal werd niet meer zo snel gegund aan elkaar. Toch kwamen ze er af en toe gevaarlijk uit en werd er nog 4 keer gescoord. Gelukkig voor KSC scoorden zij ook nog een keer waardoor hun spelers ook konden juichen.

Met een tevreden gevoel werd weer naar Stadskanaal gereden. Er volgen in de Regiocup nog wedstrijden tegen Borger, Gieten en Rolder Boys.

Back To Top