skip to Main Content

SJS JO11-1 wint ruim en staat bovenaan!

Met een mooie overwinning op de leeftijdsgenoten van SV Borger (1-7) staat SJS JO11-1 bovenaan de ranglijst van de 1e klasse, fase 02. En dat is heel knap te noemen, want de jongens en meiden ontwikkelen zich heel erg goed de laatste weken.

Het team van trainer De Koe moest deze zaterdag aantreden in Borger en omdat Onstwedder Boys had verloren, zou O11-1 bij de winst de koppositie pakken.

Jesse, Noël, Tobias, Twan, Seth, Yannieck, Luuk, Justin en Djaimy gingen er voor, maar Borger was in het begin ook best wel sterk en goed aan het overspelen. Toch lieten de jongens zich niet van de wijs brengen en al snel lag de bal in het doel. Jesse scoorde het eerste doelpunt en er zouden nog veel volgen.

De verdediging, met Twan als uitstekende keeper, Tobias en Luuk stond als een huis en samen met de andere teamgenoten werd er bijna niets weggegeven. Op het middenveld was Seth de baas, samen met Noël en Jesse en voorin deden Djaimy en Justin het ook heel goed. Laatstgenoemde zette goed door en scoorde mooi de 2-0. SJS zat op rozen.

Vlak vóór rust was het opnieuw Justin en daarna Jesse die de ruststand van 4-0 op het scorebord schoten. Borger deed heel goed mee, maar miste een paar mooie kansen. Dat kwam voornamelijk ook omdat Twan zo goed stond te keepen.

In de tweede helft moesten de ouders nog van de kantine teruglopen met een lekker warme kop koffie, maar daar wachtte Noël niet op. Hij mocht alleen op de keeper af en scoorde erg mooi. Het was al 5-0.

SJS ging door, maar ook Borger bleef gevaarlijk. Toch was het opnieuw Jesse die zijn derde doelpunt van de wedstrijd maakte, 6-0. En ook Yannieck mocht nog scoren. Hij schoot de bal mooi over de prima doelman van Borger, 7-0.

Toch was het Borger dat het laatste doelpunt maakte. En wat voor een doelpunt. De bal werd zo uit de lucht in het doel geschoten en Twan was op deze bal wel kansloos. En zo won SJS met maar liefst 7-1 tegen een goed spelend Borger, dat de penaltyserie aan het einde won.

SJS gaat aan kop, maar de komende wedstrijden moet blijken of het daadwerkelijk kan meedoen om het kampioenschap van fase 02. Nog drie moeilijke wedstrijden tegen de nummers 2, 3 en 4 gaan laten zien waar ze aan het einde van de rit staan.

Eerst maar eens even genieten van 4 hele mooie overwinningen op rij. Mireille en Jeroen willen we bedanken voor de goede leiding, ze hebben de jongens naar grote hoogte gestuwd!

Back To Top