skip to Main Content

Voetbalvereniging SJS in de Parkwijk

Sinds september 2017 is voetbalvereniging SJS weer aanwezig bij de partnerbijeenkomsten van de wijkraad Parkwijk. Het bestuur wil als partner een prominentere rol spelen bij de activiteiten in de wijk en laten zien hoe een veelzijdige vereniging we zijn!

Daarom is besloten om op korte termijn aan een 2-tal activiteiten deel te nemen, te weten:

  • de Parkwijkdag op zaterdag 26 mei a.s. (10.30 tot 17.00 uur)
  • de Buitenspeelmiddag op woensdag 13 juni a.s. (12.15 tot 14.30 uur)

Parkwijkdag
In het Julianapark rondom de koepel zullen partners in de Parkwijk zich presenteren aan het publiek. We zijn inmiddels begonnen met een brainstorm hoe we onze vereniging daar in het goede daglicht kunnen zetten. We denken o.a. aan het verkopen van droge worsten, eigen SJS-merchandise en flyeren met onze SJS Activiteitenkalender 2018-2019. Het is overigens mogelijk om een deel van de dag de marktkraam te bemannen.

Buitenspeelmiddag
Tijdens deze woensdagmiddag staat alles in het teken van buiten spelen. Iets wat onze kinderen steeds minder frequent doen. Hoe mooi is het als wij als voetbalvereniging deze activiteit ondersteunen en laten zien hoe leuk voetbal is. Lekker buiten spelen en lekker bewegen!

Vrijwilligers gezocht!
Uiteraard kan het bestuur deze activiteit organiseren en invulling geven aan de dag, maar we verwachten vanuit de vereniging vrijwilligers die ons daarbij gaan helpen. We zoeken vrijwilligers voor bezetting van de ‘marktkraam’ tijdens de Parkwijkdag en voor het organiseren van een activiteit tijdens de Buitenspeelmiddag bij de Anne de Vriesschool.

Wie helpt ons? Stuur snel je opgave naar bestuur@vvsjs.nl. We rekenen op jullie, want voetbalvereniging SJS is voor en door leden!

 

Back To Top