skip to Main Content

SJS heeft vacatures!

Een voetbalvereniging als de onze draait op een grote groep gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers en daar zijn we ontzettend trots op! Zo af en toe hebben we weer wat opengevallen posities, die we graag weer bezetten met nieuwe en net zo enthousiaste mensen. We zijn dus op zoek naar jou.

De volgende posities vullen we graag zo snel mogelijk in:

 • Omroeper bij thuiswedstrijden van ons eerste elftal
  Weet jij het publiek op de juiste manier te informeren en motiveren om de drie punten in huis te houden? Voorafgaand aan de thuiswedstrijden van het eerste elftal ben je verantwoordelijk voor de muzikale intro, lees de opstellingen voor en bij doelpunten voor de thuisploeg gooi je de motiverende tune erin en geef je de doelpuntenmaker alle credits. Inspanning is één keer per twee weken (13.30 tot 16.15 uur)
 • Gastvrouw/-heer bij thuiswedstrijden van ons eerste elftal
  Je ontvangt de scheidsrechter van dienst, de pupil van de week en de staf van de tegenstander met alle gastvrijheid in onze bestuurskamer en voorziet ze van koffie/thee voorafgaand aan de wedstrijd en in de rust. Na afloop van de wedstrijd zorg je voor een hapje en een drankje om vervolgens de bestuurskamer weer schoon en netjes achter te laten. Inspanning is één keer per twee weken (13.00 tot 17.30 uur)
 • Trainer SJS vrouwen
  Onze dames, spelend in de 7×7-competitie zoeken een gemotiveerde trainer of gemotiveerde trainers die hen training wil geven zodat ze op een hoger niveau komen. Inspanning is één keer per week (avond in overleg)
 • Assistent-trainer SJS 1
  Met een selectie van 18 spelers (inclusief 2 keepers) en de ambitie om naar de 3e klasse te promoveren is het zeer gewenst om gericht te kunnen trainen. Voor hoofdtrainer Otto Halmingh zou het een geweldige aanvulling zijn wanneer een ambitieuze jonge en beginnende trainer een jaartje hem zou kunnen ondersteunen. We bieden je een mooie kans om een jaar lang naast deze ervaren trainer mee te lopen en de kneepjes van het trainersvak bij te leren. Inspanning is twee keer per week (dinsdag en donderdag)

Heb je interesse of wil je nog meer informatie over bovenstaande vacatures, neem dan contact op met één van onze bestuursleden of mail naar bestuur@vvsjs.nl.

Back To Top